Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Σαββατοκύριακο με ένταση και αγωνιστική δράση

Θα μοιραστεί τα παιχνίδια με τους Περιστερίδη και Κολιοφούκα ο διεθνής γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης


Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ένταση και αγωνιστική δράση θα περάσουν στον ΠΑΣ καθώς η τοπική ομάδα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια για να ετοιμαστεί ενόψει του πρωταθλήματος που πλησιάζει. Συγκεκριμένα σήμερα (Σάββατο) στις 18:30 στο ΠΕΑΚΙ θα υποδεχτεί τον Πανελευσινιακό και αύριο (Κυριακή) στις 18:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό.

Παραιτήθηκε από τον ΣΔΗΠ ο Αποστόλης Γεωργίου

Αριστερά στη φωτογραφία ο Αποστόλης Γεωργίου με τον παλιό διεθνή άσσο Κώστα Αϊδινίου σε αγώνα βετεράνων στο Μέτσοβο


Την παραίτησή του υπέβαλε από τη διοίκηση του συνδέσμου διαιτητών Ηπείρου (ΣΔΗΠ) ο Αποστόλης Γεωργίου, εκφράζοντας την αντίθεσή του στις αξιολογήσεις διαιτητών στη σούπερ λίγκα που έγιναν.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΠΑΕ Κέρκυρα: Θα δικαιωθούμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα κάνει η ΠΑΕ Κέρκυρα


Στην αντεπίθεση περνάει η Κέρκυρα η οποία με ανακοίνωση της αναφέρεται στην απόφαση της ΕΠΟ και προαναγγέλλει την προσφυγή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από το οποίο θα έρθει η τελική δικαίωση.

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις, ακολουθούν τα φιλικά

Ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση (Παρασκευής) στο ΠΕΑΚΙ



Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προπονήσεων της εβδομάδας. Ακολουθούν τα δύο φιλικά παιχνίδια με Πανελευσινιακό (Σάββατο 18:30 ΠΕΑΚΙ) και Παναιτωλικό (Κυριακή 18:30 Ζωσιμάδες). Η είσοδος των φιλάθλων θα είναι δωρεάν.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τους κατόχους των διαρκείας

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 17 Αυγούστου η δυνατότητα των παλιών κατόχων εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώνουν τα εισιτήριά τους και να παίρνουν τις ίδιες θέσεις. Από τη Δευτέρα το πρωί και μετά η διάθεση να είναι ελεύθερη.

Μεταγραφικά και φορμάρισμα ομάδας οι 2 άξονες του "Άγιαξ"

Σε δύο άξονες περιστρέφεται η δραστηριότητα του ΠΑΣ αυτές τις μέρες


Όλους τους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Πετράκης και θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά παιχνίδια με Πανελευσιακό (Σάββατο 18:30 ΠΕΑΚΙ) και Παναιτωλικό (Κυριακή 18:30 Ζωσιμάδες). Όλοι ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, πλην του υπό δοκιμή Δημητρίου Μυρθιανού που είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, αλλά αναμένεται να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Παρέμειναν σούπερ λίγκα Μήτσιος και Θάνος

Έμεινε στη σούπερ λίγκα ο Γιαννιώτης ρέφερι Δημήτρης Θάνος που ανήκει στο σύνδεσμο Γρεβενών.

Μετά τη έγκριση από την ΕΠΟ οριστικοποιήθηκε ο πίνακας των διαιτητών της σούπερ λίγκα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sfyrigmata.blogspot.gr ανέβηκαν οι Βάτσιος, Καραντώνης, Σελίμος, Τζήλος, Κιοτζένης, Φωτιάδης – Εκτός έμειναν οι Λιαχούδης, Ζαχαριάδης, Δασκαλόπουλος, Κουτσιαύτης, Μαντάκης, Ιωαννίδης, Κάμπαξης, Αμπάρκιολης, Τοπούζης, Ντίτσος.

Τέλος Μαρκαριάν, Καραγκούνης και Κωστένογλου

Σημαντικές αποφάσεις για την εθνική ομάδα και για άλλα θέματα έλαβε η ΕΠΟ


Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.
Να λυθεί η συνεργασία με τον κ. Μαρκαριάν και τον κ. Μαρσενάρο κοινή συναινέσει και χωρίς καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση για την Ομοσπονδία.

Στον Α. Ο. Χανιά πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ

Υπεύθυνος επικοινωνίας στον Α. Ο. Χανιά ο δημοσιογράφος Μπάμπης Χριστόγλου



Υπεύθυνος επικοινωνίας ανέλαβε στον Α. Ο. Χανίων ο γνωστός δημοσιογράφος Μπάμπης Χριστόγλου που επί εποχής Αλέξη Κούγια στον ΠΑΣ είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα sportfmxania.gr

Ανατροπή δεδομένων...Πέφτει η Κέρκυρα, μένει ο Λεβαδειακός

Πέφτει η Κέρκυρα, μένει ο Λεβαδειακός. Η ΕΠΟ ανέτρεψε τα δεδομένα της σούπερ λίγκα



Σοκ για την Κέρκυρα... Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/8) την απόφασή της για την υπόθεση της εικονικής μεταβίβασης των μετοχών της νησιωτικής ΠΑΕ και αυτή ήταν καταδικαστική για τους Φαίακες, που υποβιβάζονται στη Β' Εθνική.

Ενισχύεται η Βέροια, πήρε και Νάστο

Ενισχύεται η Βέροια που θα κάνει πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε η Βέροια καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον έμπειρο Βαγγέλη Νάστο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Ο 35χρονος άσος θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην Super League και αυτή είναι η έκτη ομάδα στην καριέρα του.

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Στον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζει ο Γ. Ντάσιος

Ο Γιώργος Ντάσιος και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου



Ακόμη ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Πρόκειται για τον Γιώργο Ντάσιο, τον έμπειρο αμυντικό που για 14 συνεχόμενες σεζόν αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα! Έχει καταγράψει 335 συμμετοχές σε επαγγελματικές διοργανώσεις με 13 γκολ, 110 από τις οποίες στη Super League!

Δύο απουσίες στην προπόνηση του ΠΑΣ

Δεξιά ο Σαπαλίδης (σε ένα στιγμιότυπο με τον Κριστιάν Τσάβεζ) που απουσίασε από την προπόνηση της Πέμπτης



Δύο απουσίες καταγράφηκαν στη σημερινή (Πέμπτης) προπόνηση του ΠΑΣ καθώς απουσίαζαν οι Φερφελής και Σαπαλίδης. Για τον πρώτο είναι γνωστό το πρόβλημα, καθώς χτύπησε στην ποδοκνημική στο ματς με την Κέρκυρα και έχει ακόμα ράμματα, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα, οπότε δεν μπορεί να τον υπολογίζει ο Πετράκης στα φιλικά του Σαββατοκύριακου. Ο Σαπαλίδης απουσίασε μόνο σήμερα λόγω ίσως και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. 

Κύρκος, Γούκος και άλλοι υποψήφιοι παρατηρητές

Πάει για παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Κύρκος μαζί με άλλους παλιούς διαιτητές


Υποψηφιότητα για να ενταχτούν στους πίνακες παρατηρητών διαιτησίας έθεσαν από τα Γιάννινα οι Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτριος Γούκος, ο παλιός ρέφερι Δημήτριος Κύρκος που ανήκει στο σύνδεσμο Θεσπρωτίας και από την Κέρκυρα ο παλιός διεθνής ρέφερι Τάσος Κάκος.

Το σούπερ καπ περιμένουν στον Α. Ο. Βελισσαρίου

Σε λίγες μέρες θα έχει κλείσει το ρόστερ του Α. Ο. Βελισσαρίου. Η φωτο είναι από το φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Λογγάδων


Σε δελτίο Τύπου του Α. Ο. Βελισσαρίου αναφέρονται τα εξής: Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε χτες η ομάδα στο γήπεδο των Λογγάδων (φωτό) ενώ τις επόμενες 20 ημέρες που απομένουν για την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά προετοιμασίας, με το επόμενο να είναι με την ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Βάζουν μπροστά τις μηχανές και στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Ξεκινούν και οι ομάδες του Ερασιτέχνη ΠΑΣ προετοιμασία για τη νέα σαιζόν


Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-τμήμα ποδοσφαίρου, ανακοινώνει τα παρακάτω:
Εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των πρωταθλημάτων των ομάδων υποδομών, των οποίων η έναρξη προσδιορίζεται για τις αρχές Οκτώβρη, μετά τις αργίες του 15Αυγουστου, θα αρχίσουν προετοιμασία οι ομάδες παίδων και νέων.

Γιατί το ποτήρι στον ΠΑΣ είναι ... μισογεμάτο!

Συνεχώς βελτιώνεται ο ΠΑΣ δίνοντας την εντύπωση ότι και φέτος θα πάει καλά στο πρωτάθλημα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από τα 4 φιλικά παιχνίδια με ομάδες σούπερ λίγκα που έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα μακριά από την έδρα του, το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη έκανε την καλύτερη εμφάνιση κόντρα στον πάντα φιλόδοξο και δυνατό Αστέρα.

Ετοιμάζεται ο ΠΑΣ για τα δύο φιλικά που έρχονται

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ. Και η σημερινή προπόνηση ήταν ιδιαίτερα εντατική με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει συνεχώς οδηγίες.

Φιλικό παιχνίδι στις 17/8 στη μνήμη του Γιώργου Πρίσκα

Στο μέσον ο αείμνηστος Γιώργος Πρίσκας στα "Λιθαρίτσια" σε εκδήλωση του ΠΑΣ Γιάννινα Αριστερά είναι ο Ηλίας Μάϊπας και δεξιά ο Αυγουστίνος Σοφιάς


Τη μνήμη του Γιώργου Πρίσκα θα τιμήσουν ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Προοδευτική Περάματος σε φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν τη Δευτέρα 17 Αυγούστου. Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο του Περάματος που φέρει και το όνομα του Γιώργου Πρίσκα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από καρδιακό επεισόδιο στις 9 Ιουλίου 2003 σε φιλικό παιχνίδι των βετεράνων του ΠΑΣ και της Καλαμάτας στο γήπεδο της Βουνοπλαγιάς.

Οι Ηπειρώτες διαιτητές, βοηθοί, παρατηρητές που πέτυχαν στις εξετάσεις

Στους επιτυχόντες είναι και ο Γιαννιώτες ρέφερι σούπερ λίγκα Χρήστος Μήτσιος


Από εξετάσεις πέρασαν οι διαιτητές τις τελευταίες μέρες και είναι ευκαιρία να παρουσιάσουμε τους Ηπειρώτες ρέφερι και βοηθούς που πέρασαν τις εξετάσεις σε όλες τις κατηγορίες. Οι πίνακες των διαιτητών σε σούπερ λίγκα και Β’ Εθνική θα ανακοινωθούν την Παρασκευή αφού περάσουν από το Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Με Αμπντούν η Βέροια θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ

Δεξιά ο Τζαμέλ Αμπντούν με τον πρόεδρο της Βέροιας Θεόδωρο Καρυπίδη


Με τον Τζαμέλ Αμπντούν στις μηχανές της η Βέροια θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Αλγερινός άσσος που έχει αγωνιστεί σε Καβάλα και Ολυμπιακό, υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη «Βασίλισσα» και θα ξεκινήσει προπονήσεις

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι πρωταθλητές Ευρώπης

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Εθνική ομάδα εφήβων που κατέκτησε το κύπελλο Ευρώπης


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική ομάδα μπάσκετ των Εφήβων βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/8) στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην Εθνική Παμπαίδων ο Τσουμάνης του ΑΓΣΙ

Ανακοίνωση του ΑΓΣΙ για την κλήση του Ανδρέα Τσουμάνη στην Εθνική Παμπαίδων



Στην Εθνική Παμπαίδων του μπάσκετ κλήθηκε ο Ανδρέας Τσουμάνης του ΑΓΣΙ όπου με τα χρώματα της εθνικής ομάδας θα λάβει μέρος στο τουρνουά φιλίας που θα γίνει τέλος Αυγούστου στην Ιταλία.

Από τον ΑΓΣΙ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ο Γιάκος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι 30-6-2019

Δεξιά στη φωτογραφία ο Ευρυπίδης Γιάκος στα γραφεία της ΠΑΕ με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Συνεχίζει στον ΠΑΣ ο Ευριπίδης Γιάκος μέχρι 30-6-2019. Για άλλα 4 χρόνια, μέχρι 30 Ιουνίου 2019 επέκτεινε το συμβόλαιό του ο Ευριπίδης Γιάκος που έχει στον ΠΑΣ από τον Ιανουάριο 2008 που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου Ιωαννίνων σε ηλικία 18 ετών.

Πάνε δυνατά στην Αμβρακία με κόουτς τον Μπαλάφα

Στο δεξιό άκρο της φωτογραφία ο Δημήτρης Μπαλάφας



Η ομάδα που κλέβει την παράσταση αυτό το καλοκαίρι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Άρτας, είναι η Αμβρακία Κωστακιών που απ’ ότι φαίνεται θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Έχει κάνεις 3-4 καλές προσθήκες με παίκτες έμπειρους που αποχώρησαν από την Αναγέννηση Άρτας όπως οι Χρήστος Σιδηρόπουλος, Γιάννης Γούλας, Βασίλης Παπαρούνης και επίσης απέκτησε και τον Γιώργο Νταλάκα από τον Σκουφά Κομποτίου.

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ένας Γιαννιώτης λιγότερος στην Τούμπα

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ


Ένας Γιαννιώτης λιγότερος θα είναι στη συνέχεια στην Τούμπα, καθώς σήμερα έλυσε το συμβόλαιό του και αποχώρησε ο αμυντικός Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στη Σουηδία όπου βρίσκονται και οι γονείς του, ξεκινώντας το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ΑΙΚ Στοκχόλμης, αλλά η καταγωγή του είναι από τη Μουσιωτίτσα Ιωαννίνων, την οποία επισκέπτεται συχνά ο Σωτήρης.

Τόπο στα νιάτα με Γιώργο Κώνστα στο τιμόνι

Από τους πιο αξιόλογους προπονητές στην Ήπειρο ο παλιός άσσος του ΠΑΣ Γιώργος Κώνστας



Άλλαξε σελίδα φέτος ο Θρίαμβος Λούρου και αποφάσισε να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον γνωστό προπονητή και παλιό άσσο του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Κώνστα. Κατά την άποψή μας είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο χώρος των προπονητών στην Ήπειρο και όχι μόνο. Από τους λίγους που μπορούν να δουλέψουν και με νέα παιδιά, να προσδώσουν τον πραγματικό χαρακτήρα που πρέπει να έχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να αναδεικνύει και να παράγει ταλέντα, δεδομένου ότι ο Γιώργος Κώνστας έχει εδώ και πολλά χρόνια στη Φιλιππιάδα από τις πιο οργανωμένες ακαδημίες της περιοχής.

Δουλειά και πειθαρχία ζήτησε ο Γιώργος Λαδιάς

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας υπό την επίβλεψη του Γιώργου Λαδιά (φωτο thesprotiaball.gr)



Ένας Γιαννιώτης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας (Λάζαρος Σέμος) ένας άλλος πήγε και είναι ο Γιώργος Λαδιάς. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε προετοιμασία με την νέα ομάδα του με στόχο βασικά μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ότι ήθελε προκύψει στην πορεία.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνουν στον ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης μιλά στους παίκτες μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης επισημαίνοντας το πόσο σημαντικές είναι οι προπονήσεις από εδώ και πέρα


Όσο πλησιάζει ο καιρός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Βέροια, τόσο και οι προπονήσεις του ΠΑΣ προσαρμόζονται προς την κατεύθυνση αυτή, καθώς είναι σε εξέλιξη το τρίτο και τελευταίο στάδιο προετοιμασίας, όπου ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του θα πρέπει να φρεσκάρουν την ομάδα για το πρώτο ματς με τη Βέροια.

Δωρεάν είσοδος στα ματς με Πανελευσινιακό και Παναιτωλικό

Δωρεάν οι φίλοι της ομάδας θα δουν τα ματς με Πανελευσιακό και Παναιτωλικό


Δωρεάν είσοδος θα υπάρχει για τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου με Πανελευσινιακό και Παναιτωλικό που θα δώσει ο «Άγιαξ της Ηπείρου». Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Και τα δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 6.30. Με Πανελευσινιακό θα γίνει το Σάββατο στο ΠΕΑΚΙ και με Παναιτωλικό θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Οι βετεράνοι του ΑΟΙ σηκώνουν ψηλά τον ιστορικό σύλλογο

Σημαντική προσπάθεια ξεκίνησε από τους βετεράνους παίκτες του ΑΟΙ για να δει το χαντ μπολ στα Γιάννινα καλύτερες μέρες


Ο ιστορικός Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων στο χάντ μπολ περνά στα χέρια των παλιών παικτών του και αναμένεται πάλι να απογειωθεί και να γράψει νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του. Φιλοξενούμε ένα θαυμάσιο κείμενο - αναφορά στον ΑΟΙ και στην προσπάθεια που γίνεται, που εκφράζει τους συντελεστές αυτής της νέας προσπάθειας. 

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Είναι οριστικό, πρεμιέρα στη Βέροια κάνει ο "Άγιαξ"

Μέσα στη Βέροια με την τοπική ομάδα ξεκινά το πρωτάθλημα για τη νέα σαιζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα


Τελείωσε και το σήριαλ με τη Βέροια, αφού απορρίφθηκε και από το Τακτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Λεβαδειακού, όπως είχε απορριφθεί και η έφεσή του στη δευτεροβάθμιο επιτροπή. Έτσι η Βέροια παραμένει οριστικά στη σούπερ λίγκα, δεν υπάρχει άλλο ένδικο μέσο για τη Λειβαδιά.

Χωρίς αδειοδότηση ο ΠΑΣ, απορρίφθηκε η προσφυγή

Η ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα της αδειοδότησης


Οριστικά χωρίς αδειοδότηση παραμένει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού το τακτικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει για να επανασυζητηθεί η υπόθεση και να ακυρωθεί η απόφαση της επιτροπής εφέσεων.

Καλύτερες εμφανίσεις περιμένει ο Γιάννης Πετράκης

Μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις ο ΠΑΣ θα γίνει καλύτερος εκτιμά ο Γιάννης Πετράκης


Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές έμεινε ο Γιάννης Πετράκης για την εμφάνιση της ομάδας του στο προχτεσινό φιλικό με τον Αστέρα που έγινε στην Τρίπολη. Είναι αλήθεια ότι ανεξάρτητα από την ήττα με 1-0, ο ΠΑΣ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Πρωταθλητές από τα Γιάννινα μάχονται στο Ρίο

Πρωταθλητές του ΝΟΙ με την Εθνική ομάδα στο Ρίο της Βραζιλίας


Μετά τα δύο μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών, άλλη μία μεγάλη διεθνή πρόκληση έχουν μπροστά τους οι νεαροί πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.
Ο λόγος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί φέτος στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας με εκκίνηση την ερχόμενη Τετάρτη.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Προπόνηση πρωί στην Τρίπολη και επιστροφή στα Γιάννινα

Ο Κριστιάν Τσάβεζ που έχασε το πέναλτι στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα



Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε καλά στοιχεία στο φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Μπορεί ο «Άγιαξ» να έχασε 1-0 από το γκολ του Σκουρτάϊ στο 3ο λεπτό, αλλά μπορούσε να κάνει την ανατροπή με το χαμένο πέναλτι του Τσάβεζ και το τετ-α-τετ του Σαπαλίδη. Επόμενο φιλικό είναι με τον Πανελευσινιακό το Σάββατο 8/8, ενώ «καπάκι» έρχεται και το φιλικό με τον Παναιτωλικό την Κυριακή 9/8. Και τα δύο ματς θα γίνουν στο στάδιο «Ζωσιμάδες».