Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Σκληρή προσπάθεια αλλά και συμβουλές από τον Πετράκη

Σήμερα Σάββατο έγινε το πρωί προπόνηση και αύριο Κυριακή οι παίκτες έχουν ρεπό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήρεμα αναμένεται να περάσει το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν υπάρχει στο πρόγραμμα και κανένα φιλικό. Υπήρξαν προτάσεις από τη Λάρισα και άλλες ομάδες Β’ Εθνικής για φιλικά παιχνίδια, αλλά τελικά ο Κρητικός τεχνικός έκρινε ότι το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι διαφορετικό.

Στα Γιάννινα ο Σαράφης θυμήθηκε τα παλιά καλά χρόνια

Στο ΠΕΑΚΙ δεξιά στη φωτογραφία ο "Καίσαρας" του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου Σταύρος Σαράφης με τον συνεργάτη του gianninasports.gr Βαγγέλη Γυφτόπουλο


Αρχηγός αποστολής του ΠΑΟΚ ήταν μια μεγάλη μορφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σταύρος Σαράφης, μέλος της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ στη  δεκαετία του ’70 αλλά και της εθνικής. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι τεχνικός διευθυντής των υποδομών του ΠΑΟΚ.

Στα...σημεία κέρδισε ο ΠΑΟΚ 1-0 τον ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα νέων Κ-20 ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 0-1

Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων Κ-20. Ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ που σημείωσε στο 34’ με κεφαλιά ο Κούστα κέρδισε 1-0 τον ΠΑΣ, θα λέγαμε στα… σημεία, καθώς και οι γηπεδούχοι έκαναν φάσεις για να βάλουν κάποιο γκολ.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν στο Αγρίνιο ένα από τα τρία τέρματα που σημείωσαν (ΦΩΤΟ agriniopress.gr)


Ο Ντιέγκο Μπουονανότε πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ, ο Μάνταλος επέστρεψε με ασίστ και η Ένωση επιβλήθηκε 3-0 του Παναιτωλικού σε φιλική αναμέτρηση στο Αγρίνιο!
Πολλά τα θετικά μηνύματα από τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η Ένωση επικράτησε 3-0 με αρκετούς πρωταγωνιστές δείχνοντας πως η ισοπαλία με τη Ξάνθη ίσως και να ήταν μία κακή παρένθεση.

Μετά τις εκλογές η 4η αγωνιστική στη σούπερ λίγκα

Μετά τις εκλογές θα γίνει η 4η αγωνιστική αποφάσισε η σούπερ λίγκα


Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου, Τρίτη και Τετάρτη, όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, την Παρασκευή (4/9).

Την ΑΕΚ προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει ο Πετράκης

Συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε δύο μέτωπα έχει στραμμένη την προσοχή του ο Γιάννης Πετράκης αυτές τις μέρες. Στους αγώνες που θα δώσουν οι διεθνείς του ΠΑΣ Βελλίδης, Λίλα, Στρούνα, Τζημόπουλος με την προσμονή να γυρίσουν χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού στα Γιάννινα, αλλά και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που θα γίνει την άλλη εβδομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Δύο εισιτήρια διαρκείας για άνεργους φιλάθλους

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προσφέρει μετά από κλήρωση σε δύο ανέργους φιλάθλους δύο εισιτήρια διαρκείας


Από τον ΠΑΣ ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σε συνεργασία με την επιχείρηση του κ. Χάρη Χατζή ("Οι φίλοι μας") προσφέρει δύο εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους φίλους της ομάδας.

Για νίκη γοήτρου πάει η Εθνική (ώρα 21:45 μετάδοση ΕΡΤ1)

Τη νίκη θα επιδιώξει η Εθνική Ελλάδος στη σημερινή αναμέτρηση με τη Φινλανδία


Σήμερα Παρασκευή 4/9 στις 21:45 το βράδυ στο στάδιο «Καραϊσκάκη» η εθνική Ελλάδος θα υποδεχτεί τη Φινλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016. Η εθνική μας έμεινε πολύ πίσω και περισσότερο παίζει για το γόητρο.

Για νέο ξεκίνημα μίλησαν Τσάνας και Τζιόλης

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας που θα κοουτσάρει την εθνική ομάδα


Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Φινλανδία το βράδυ της Παρασκευής (4/9, 21:45) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Κώστας Τσάνας έκανε λόγο για μια νέα αρχή της Εθνικής μας και εξέφρασε την πίστη του για νίκη απέναντι στους Σκανδιναβούς.

Τιμή σε ένα μεγάλο άσσο του παρελθόντος

Τον Διονύση Τσάμη θα τιμήσει στο φιλικό με την ΑΕΚ η ΠΑΕ Παναιτωλικός


Η ΠΑΕ Παναιτωλικός στο αυριανό (Παρασκευή 4/9) φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ, θα τιμήσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Διονύση Τσάμη, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.


Στο ΚΕΚΟΠ στη Λιμνοπούλα θα προπονείται ο Α. Ο. Βελισσαρίου

Ότι έχασε πέρσι στη Φαρκαδόνα, θέλει να το κερδίσει στη νέα σαιζόν ο Α. Ο. Βελισσαρίου


Ξεκινά το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ με τον ιστορικό Α. Ο. Βελισσαρίου να είναι ένα από τα βασικά φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Σκόρπιες σκέψεις μετά το θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ


Ο θρίαμβος επί του ΠΑΟΚ και η επόμενη ημέρα

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΦΩΣ (στήλη ΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)


Να σας ευχηθούμε καλό φθινόπωρο με υγεία πάνω απ’ όλα και καλή διάθεση. Μη ευχηθείτε ακόμα καλό χειμώνα γιατί ο Σεπτέμβριος είναι καλός μήνας και θυμίζουν οι μέρες του καλοκαίρι. Έχουμε και τις εκλογές, σε όσους αρέσκονται να ασχολούνται με την πολιτική.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς αγώνες στο Σαββατοκύριακο των εκλογών

Δεν θα γίνουν ποδοσφαιρικοί αγώνες στο τριήμερο των εκλογών


Εν αντιθέσει με τις εκλογές του Ιανουαρίου, όπου είχαν γίνει αγώνες πρωταθλήματος το Σάββατο και την Δευτέρα, με εξαίρεση την Κυριακή, το σενάριο δεν παίζει για το τριήμερο των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Με έγγραφό της, η ΕΛ.ΑΣ. ανάβει... κόκκινο και δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής της Super League και δεν θέλει να γίνουν ματς ούτε την προηγούμενη ημέρα, ούτε την επομένη των εκλογών.

Στο μακρινό Γιανγκόν της Ασίας προπονείται ο Τζημόπουλος

Στο μνημείο παγόδα Σβενταγκόν και στην πόλη Γιανγκόν ο Θέμης Τζημόπουλος με συμπαίκτη του σε μια αναμνηστική φωτογραφία


Στο Μιανμάρ που είναι στη νοτιοανατολική Ασία και στην πόλη Γιανγκόν έφτασε ο Θέμης Τζημόπουλος και συνεχίζει εκεί τις προπονήσεις με την Εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας. Τη Δευτέρα και ώρα 14:30 (ώρα Ελλάδος) θα γίνει το διεθνές φιλικό Μιανμάρ – Νέα Ζηλανδία. Ο Τζημόπουλος έκανε το πιο μακρινό ταξίδι απ’ όλους τους διεθνείς της ομάδας. Η Εθνική Νέας Ζηλανδίας διαμένει στην πόλη Γιανγκόν που είναι η μεγαλύτερη της Μιανμάρ καθώς εκεί θα γίνει και το φιλικό τη Δευτέρα. Με την ευκαιρία οι παίκτες της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας επισκέπτονται σε καθημερινή βάση και τα μνημεία της πόλης αυτής. 

Στη Λάρισα υπέγραψε ο Κουτσιανικούλης

Στη Λάρισα υπέγραψε και θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης


Παίκτης της Λάρισας είναι και με τη... βούλα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο ίδιος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ της ομάδας του, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Αργυρό και χάλκινο μετάλλιο οι Γιαννιώτες σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Οι αθλητές Μπαντής, Τιμαγένης, η πρωταθλήτρια Λεκατσά και ο προπονητής τους Γιώργος Παπαδιώτης σε μια αναμνηστική φωτογραφία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα


Με ένα Αργυρό και ένα χάλκινο επέστρεψαν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα οι αθλητές του Α.Σ.Πρωτέα Ιωαννίνων . Στην πόλη Plovdiv της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO ITF Ανδρών-Γυναικών για το 2015 . Από της 25–30 Αυγούστου 87 χώρες με πάνω από 900 αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για μία διάκριση .

Ετοιμάζεται να κόψει τα φτερά και του άλλου Δικέφαλου!

Ο Μάρκος Βελλίδης είναι με την εθνική ομάδα και ο Χρήστος Τσελιόπουλος δουλεύει με τους Παππά, Περιστερίδη, Κολιοφούκα (φωτο αριστερά)


Μπορεί να απουσιάζουν οι διεθνείς και να είναι λίγο μακριά ο αγώνας με την ΑΕΚ, αφού λόγω εθνικής δεν θα γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο, αλλά ο Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του και τους παίκτες συνεχίζουν την καθημερινή δουλειά.

Χρ. Θεοδωρίκας: Δεν έχει χαφ σαν τον Τσουκαλά η Εθνική

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Χριστόδουλου Θεοδωρίκα για τον ΠΑΣ



Η νίκη του ΠΑΣ επί του ΠΑΟΚ με 3-1 έγινε πρωτοσέλιδο θέμα σε όλες τις Αθηναϊκές εφημερίδες. Πολλοί παίκτες της τοπικής ομάδας μίλησαν σε ιστοσελίδες και ραδιόφωνα για την αναμέτρηση αυτή. Ωστόσο ενδιαφέρον έχει και η γνώμη των φιλάθλων. Γι’ αυτό παραθέτουμε απόσπασμα από συνέντευξη του προέδρου των Blue Vayeros Χριστόδουλου Θεοδωρίκα στο «ΦΩΣ» και στο Θέμη Σινάνογλου για το πώς βλέπει αυτός αλλά και ο σύνδεσμος τον φετινό ΠΑΣ και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Συλλυπητήρια του ΠΑΣ για τον άτυχο Στέλιο

Τα συλλυπητήρια εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το θάνατο του νεαρού γκολκίπερ της Βέροιας


Συγκλονισμένη είναι και η τοπική κοινωνία, όπως και όλη η Ελλάδα, για το θάνατο του 18χρονου ποδοσφαιριστή της Βέροιας Στέλιου Μαρκούση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας τα εξής:

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Θρήνος στη Βέροια, έσβησε 18χρονος ποδοσφαιριστής

Κρίμα, έφυγε τόσο νέο και τόσο άδικα ένα παλικάρι 18 χρονών


Ένα τραγικό και σοκαριστικό περιστατικό συγκλονίζει την κοινωνία της Βέροιας, αλλά και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο 18χρονος τερματοφύλακας της Βέροιας Στέλιος Μαρκούσης υπέστη ανακοπή καρδιάς στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή αυτό δεν κατέστη δυνατό και ο νεαρός απεβίωσε.

Πέρασαν στο κύπελλο ΠΑΣ, Μικρασιάτες, Κράψη, Καρυές

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Πεντέλη - ΠΑΣ Γιάννινα (φωτο sportsioannina.gr)



Στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέρασε η μικτή ομάδα νέων Κ-20 και Κ-17 του ΠΑΣ καθώς σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» της ΕΠΣΗΠ  κέρδισε 4-1 την Πεντέλη. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Δημήτρης Γιάκος (3) και Μπισιέλας. Το γκολ της Πεντέλης ο Ζιάβρος. 

Σε Ευρώπη και Ασία έφτασε η χάρη του ΠΑΣ

Στη Μιανμάρ (Βιρμανία) της νοτιοανατολικής Ασίας έφτασε ο Θέμης Τζημόπουλος για φιλικό με την εθνική Νέας Ζηλανδίας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Άδειασε ο ΠΑΣ από τη Δευτέρα καθώς απουσιάζουν από τις προπονήσεις οι 4 διεθνείς που είναι με τις εθνικές ομάδες. Ο Μάρκος Βελλίδης έχει πολλές πιθανότητες να κάνει ντεμπούτο και σε επίσημο παιχνίδι, κρίσιμα ματς δίνουν οι Λίλα, Στρούνα καθώς οι ομάδες τους διεκδικούν πρόκριση στο EURO 2016, ενώ πιο μακριά, φτάνοντας κοντά στην Κίνα, ταξίδεψε ο Θέμης Τζημόπουλος που θα λάβει μέρος σε φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας.

Μετά από 3 χρόνια θα ξανασυναντηθούν ΑΕΚ και ΠΑΣ

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν για τη νίκη με 2-0 μέσα στους "Ζωσιμάδες"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά το χτεσινό ρεπό ο Γιάννης Πετράκης θα προσπαθήσει να κάνει μια μίνι ανασυγκρότηση της ομάδας για να μη επηρεαστεί από τη διακοπή του πρωταθλήματος και στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ να δείξει και πάλι το δυνατό αγωνιστικό της πρόσωπο.

Το 3ο συλλεκτικό μετάλλιο ετοιμάζει ο Θ. Παπαγιάννης

Τα μετάλλια που φιλοτέχνησε πέρσι για το γύρο της λίμνης ο γνωστός γλύπτης Θόδωρος Παπαγιάννης



Το τρίτο μετάλλιο, συλλεκτικό, που φιλοτεχνεί ο καθηγητής Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και συντοπίτης μας Θεόδωρος Παπαγιάννης για τον 9ο Γύρο της Λίμνης λαμβάνει σιγά - σιγά «σάρκα και οστά».
Η συνεργασία του κ. Παπαγιάννη με τους διοργανωτές του Γύρου της Λίμνης ξεκίνησε πριν τρία χρόνια και πέρα από μια ευγενική πρόταση σε έναν καλλιτέχνη που έγινε αποδεκτή, σηματοδοτεί πολλά περισσότερα.

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για τις κάρτες εισόδου

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για τις κάρτες εισόδου των παραγόντων


Ξεκινά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΗΠ και η Ένωση με κατεπείγουσα ανακοίνωση καλεί τους παράγοντες να παραλάβουν τις κάρτες εισόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ


Παρακαλούνται άμεσα οι παράγοντες των ερασιτεχνικών κατηγοριών (Α κατηγορία επείγον) να προμηθευτούν από την Ένωση τις κάρτες εισόδου για τους αγωνιστικούς χώρους.

Σάρωσε ο Βελλίδης στην ψηφοφορία της NOVA

Ήταν λογικό να έβγαινε MVP της 2ης αγωνιστικής ο Μάρκος Βελλίδης


Σε Γιάννενα και Αγρίνιο μοιράστηκαν τα βραβεία της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης με ποσοστό 33,12% για την εμφάνισή του στο νικηφόρο (3-1) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες, ενώ το γκολ του Αμρ Ουάρντα στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (0-2) ψηφίστηκε ως το καλύτερο με ποσοστό 32,04%.

Αιχμές Λάρισας και ΠΑΣ με επίκεντρο τον Κρητικό

Ανακοινώσεις με αιχμές από Λάρισα και ΠΑΣ με επίκεντρο τον Τάσο Κρητικό


Η ΠΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Κρητικού που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά υπεισήλθε και σε άλλα θέματα, αναφέροντας ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος γιατί δεν δέχτηκε να ανανεώσει για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε με δική της ανακοίνωση ότι μετά την επιστροφή του Άντι Λίλα ο Τάσος Κρητικός δεν ήταν στα πλάνα του Γιάννη Πετράκη και γι’ αυτό έμεινε ελεύθερος καθώς υπήρξε σχετική εισήγηση του προπονητή.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση χωρίς τους διεθνείς

Οι τέσσερις διεθνείς του ΠΑΣ που είναι με τις εθνικές ομάδες



Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η πρωινή προπόνηση της ομάδας. Το πρόγραμμα ήταν εστιασμένο σε ασκήσεις δύναμης ενώ η απογευματινή προπόνηση θα περιλαμβάνει ασκήσεις ειδικής αντοχής. Μοναδικοί απόντες οι τέσσερις διεθνείς οι οποίοι ήδη αναχώρησαν για τις εθνικές τους ομάδες.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Μ. Βελλίδης: Να βγάλουμε την εθνική από το τέλμα

Χρήστος Αραβίδης, Μάρκος Βελλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ταξιάρχης Φούντας σε εκδήλωση χορηγού της Εθνικής ομάδας


Η ανάγκη συσπείρωσης και ενότητας στην Εθνική ομάδα είναι πιο απαραίτητη από ποτέ μετά τον… κατήφορο που έχει ακολουθήσει τον τελευταίο χρόνο, που έχει ως συνέπεια τον αποκλεισμό από το Euro 2016, αλλά και την απομάκρυνση δύο ομοσπονδιακών τεχνικών (Ρανιέρι, Μαρκαριάν).

Οκτώ αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ στους Βαλκανικούς αγώνες

Και στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας θα υπάρξει έντονο Γιαννιώτικο χρώμα


Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν οι νεαροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στη λίμνη της Καστοριάς, όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη αγώνας αξιολόγησης για την επιλογή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο επικείμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Για MVP της αγωνιστικής πάει ο Μάρκος Βελλίδης

Με την εθνική Ελλάδος βρίσκεται ο Μάρκος Βελλίδης που είναι και υποψήφιος για MVP της 2ης αγωνιστικής


Υποψήφιος για το βραβείο MVP της 2ης αγωνιστικής είναι ο διεθνής γκολκίπερ του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης με την καταπληκτική εμφάνιση που έκανε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Υποψήφιοι είναι ακόμα οι Μπέργκ (Παναθηναϊκού), Ουαρντά (Παναιτωλικού), Μπακασέτας (Πανιωνίου), Σίμοες (ΑΕΚ), Αμπντούν (Βέροιας), Φορτούνης (Ολυμπιακού). Τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου.

Έφυγαν οι διεθνείς, ρεπό έδωσε ο Πετράκης

Ο ΠΑΣ όπως παρατάχθηκε στο σπουδαίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΣ έχει καιρό μπροστά του να ξεκουραστεί και να ανασυνταχθεί αγωνιστικά, μέχρι να γίνει το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ καθώς μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της εθνικής. Χτες οι παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία και για σήμερα Τρίτη ο Πετράκης έδωσε ρεπό.

Πωλήσεις διαρκείας μέχρι και την Παρασκευή 11/9

Παράταση στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας δόθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα  ενημερώνει τους φιλάθλους ότι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας ότι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας μέχρι την Παρασκευή 11.09.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Περάστε από την ΕΠΣΗΠ για την κάρτα προπονητή

Η ΕΠΣΗΠ ενημερώνει για την προμήθεια της κάρτας προπονητή


Η ΕΠΣΗΠ ενημερώνει τα σωματεία για το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να προμηθευτούν την κάρτα προπονητή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Θέλουμε να ενημερώσουμε τα Σωματεία της Β και Γ ερασιτεχνικής κατηγορίας, όσα απασχολούν Προπονητές με δίπλωμα ΟΥΕΦΑ να περάσουν από τα γραφεία της Ενώσεως, με σκοπό να εκδώσουν την κάρτα Προπονητή για να μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους, χωρίς προβλήματα, στον πάγκο της ομάδας τους.

Η συνέντευξη Τύπου για το γύρο της λίμνης

Δεξιά η πρόεδρος του Α. Ο. Ποσειδών Αγνή Δρίμτζια και αριστερά ο αντιπρόεδρος Ηλίας Σπυριούνης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου


Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και στις παράλληλες εκδηλώσεις που ξεκινούν από τις 13 Σεπτεμβρίου, απηύθυναν οι άνθρωποι του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών Ιωαννίνων, ζητώντας από τους Γιαννιώτες να αγκαλιάσουν μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος.

Βελλίδης: Τα λάθη με πεισμώνουν και με κάνουν καλύτερο

Στη μέση ο Μάρκος Βελλίδης παραλαμβάνει το βραβείο MVP από τον πρύτανη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργο Καψάλη. Δεξιά ο Μπάμπης Καρβέλης υπεύθυνος επικοινωνίας ΠΑΣ Γιάννινα


Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης αναδείχτηκε MVP του αγώνα με τις καταπληκτικές επεμβάσεις του και δίκαια ο Μαρκαριάν τον είχε καλέσει στην εθνική. Το βραβείο επέδωσε στον διεθνή γκολκίπερ ο πρύτανης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης ευχόμενος πολύ σύντομα να είναι ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής.

Πετράκης: Θα ξεχαστεί η νίκη αν δεν έχουμε την ανάλογη συνέχεια

Αριστερά ο Γιάννης Πετράκης με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Ήταν μια σπουδαία μέρα για μας σήμερα. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλανε. Όπως και τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ιδιαίτερα στο επιθετικό τρίτο υπήρχε πολλή ταχύτητα και ποιότητα.

Κατά λέξη οι δηλώσεις Τούντορ που άναψαν φωτιές

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ίνγκορ Τούντορ δέχτηκε κατευθείαν ερωτήσεις δημοσιογράφων και είπε πολλά με νόημα. Παραθέτουμε κατά λέξη τη συνέντευξη Τύπου.

-Ο Τζιόλης σας βγήκε σαν αμυντικός;

«Δεν αλλάξαμε κάτι στο παιχνίδι. Ο Τζιόλης έχει ξαναγωνιστεί σ’ αυτή τη θέση. Παίξαμε το ποδόσφαιρο αυτό που συνηθίζουμε να παίζουμε. Δημιουργήσαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Στο β’ ημίχρονο δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ, ήρθε και η κόκκινη κάρτα και εκεί τελείωσε το παιχνίδι».

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Είναι αχτύπητος ο ΠΑΣ, τι δεν καταλαβαίνετε;

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 του ΠΑΣ επί του ΠΑΟΚ


Μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 επί του ΠΑΟΚ σημείωσε ο μεγάλος ΠΑΣ Γιάννινα, επαναλαμβάνοντας τον περσινό θρίαμβό του. Με τη διαφορά ότι φέτος ο Δικέφαλος πέτυχε στο 92’ το γκολ της τιμής με τον Βίτορ και μείωσε το σκορ σε 3-1 (τα γκολ του ΠΑΣ Μανιάς, αυτογκόλ Σάμπο, Τσάβεζ), ενώ πέρσι ο Άγιαξ κέρδισε 3-0 με τα γκολ των Λίλα, Κοροβέση, Μανιά.

Επιστρέφει στη Λάρισα ο Τάσος Κρητικός

Στο μέσον ο Τάσος Κρητικός που έλυσε τη συνεργασία με τον ΠΑΣ και επιστρέφει στη Λάρισα


Μπορεί η διοίκηση της ΑΕΛ να έλεγε πως οι μεταγραφές τελείωσαν και ότι το ρόστερ συμπληρώθηκε, αλλά οι εξελίξεις οδηγούν σε άλλο συμπέρασμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissasportnews.gr o Tάσος Κρητικός είναι πολύ κοντά στο να φορέσει και πάλι τα βυσσινί.

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση Αυγενικού

Ο Μιχάλης Αυγενικού μετά τον ΠΑΣ συνεχίζει την καριέρα του στον Εργοτέλη


Δεν άργησε ο Μιχάλης Αυγενικού να βρει ομάδα, αφού όπως αναφέραμε και την Πέμπτη ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μετά τον ΠΑΣ είναι ο Εργοτέλης. Η Κρητική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση Αυγενικού. Αναλυτικά το ρεπορτάζ και οι ανακοινώσεις από την επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ και οι επιλογές του Τούντορ

Καθ' οδόν για τα Γιάννινα η αποστολή του ΠΑΟΚ έκανε και μια στάση στα Γρεβενά


Η χρονικά περιορισμένη προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ηπείρου ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα. Ο Ίγκορ Τούντορ δούλεψε ξανά στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας προκειμένου να είναι ο ΠΑΟΚ έτοιμος για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι τα Γιάννινα.

Με τιμές.... ήρωα υποδέχτηκαν στη Ζάκυνθο τον Ζαϊρί!

Η άφιξη του Ζαουάντ Ζαϊρί στνη Ζάκυνθο με την θερμή υποδοχή.


Το πέρασμα του Ζαουάντ Ζαϊρί από τα Γιάννινα και τον ΠΑΣ περισσότερο είναι μια πικρή ανάμνηση παρά ευχάριστο γεγονός καθώς δεν προσέφερε τα αναμενόμενα με το βαρύ συμβόλαιο που είχε. Ώσπου βρέθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης και του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Να όμως που ο Μαροκινός άσσος δεν το βάζει κάτω και γύρισε στην Ελλάδα για να παίξει με τη Ζάκυνθο στη Γ' Εθνική,