Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Γ. Πετράκης: "Το θέμα Λίλα είναι της διοίκησης"

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να επιβληθεί βαρύτατη τιμωρία στον Λίλα ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο επεσήμανε ότι η διοίκηση είναι αυτή η οποία θα πάρει την απόφαση τις επόμενες ημέρες. 

Ξεκίνησε καλά ο ΠΑΣ, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια

Μονομαχία Σιόβα και Τσάβεζ στο ματς που έγινε στο Καραϊσκάκη


Δεν ήταν και τόσο καλή η βραδιά για τον ΠΑΣ απόψε στο Καραϊσκάκη όπου έχασε με σκορ 5-1 από τον Ολυμπιακό για την  5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τόσο βαριά ήττα είχε καιρό να υποστεί και μάλιστα να χάνει με 3-0 από το α’ ημίχρονο. Ωστόσο, δεν πρέπει να τον βάλει από κάτω αυτό το βαρύ σκορ, δεδομένου ότι έπαιξε με μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και σε μια έδρα που δεν θα περάσουν εύκολα και άλλες ομάδες. 

Κ-20: Ολυμπιακός - ΠΑΣ 5-0 στο γήπεδο του Ρέντη

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 Ολυμπιακός - ΠΑΣ 5-0


Στο γήπεδο του Ρέντη για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 ο Ολυμπιακός συνέτριψε με σκορ 5-0 τον ΠΑΣ. Τα γκολ των ερυθρόλευκων σημείωσαν οι Λάτσι, Ρέτσος, Τσιμίκας (2), Μανθάτης.

Αναβλήθηκε ο αγώνας Ηρακλή - ΠΑΣ για το πρωτάθλημα Κ-17

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε ο αγώνας Κ-17 Ηρακλή - ΠΑΣ


Αναβλήθηκε ο αγώνας των ομάδων νέων Κ-17 του Ηρακλή με τον ΠΑΣ που ήταν να γίνει σήμερα Σάββατο στις 14:30 στο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη. Η αναβολή έγινε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Το ματς θα γίνει σε άλλη ημερομηνία που θα ορίσει ο σούπερ λίγκα.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόστιμο 1500 ευρώ στον ΠΑΣ για υβριστικά συνθήματα

Με πρόστιμο 1500 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΣ για υβριστικά συνθήματα κατά του διαιτητή Στυλιαρά


Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 4ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Ούτε .... ανάσα δεν πρόλαβε να πάρει ο "Άγιαξ"

Βελλίδης και Φυτανίδης πριν από το ματς με τον Ατρόμητο. Μέχρι να πάρει μια ανάσα ήρθε και το δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ μετά τη νίκη 1-0 επί του Ατρόμητου με το καταπληκτικό γκολ του Τσουκαλά, δεν προλαβαίνουν ούτε ανάσα να πάρουν, καθώς αύριο υπάρχει το πολύ δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οι προσθαφαιρέσεις Σίλβα για το ματς με τα Γιάννινα

Αρκετούς παίκτες εκτός αποστολής άφησε για διάφορους λόγους ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μάρκο Σίλβα να ανακοινώνει το μεσημέρι την αποστολή. Ο Πορτογάλος τεχνικός ενδέχεται να δώσει ανάσες στον Εστεμπάν Καμπιάσο ενόψει Άρσεναλ και να δώσει φανέλα βασικού στον Κασάμι.

Με 18 παίκτες ο ΠΑΣ ταξίδεψε για Αθήνα

Επιστροφή στην ομάδα για τον αρχηγό του ΠΑΣ Αλέξη Μιχαήλ


Πάνοπλος ο ΠΑΣ αναχώρησε για την Αθήνα καθώς αύριο (Σάββατο) στις 20.30 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Επιστρέφουν οι Τζημόπουλος, Μιχαήλ που εξέτισαν την ποινή τους στο ματς με τον Ατρόμητο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κάρτα φιλάθλου

Από 1-1-2016 υποχρεωτική η κάρτα φιλάθλου, απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου


Η Super League, προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους, ενόψει της υποχρεωτικής, από 1ης Ιανουαρίου 2016, χρήσης της Κάρτας Φιλάθλου για την αγορά εισιτηρίων για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Πρωταθλήματος της Super League, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τέσσερις απουσίες ο Ολυμπιακός στο ματς με ΠΑΣ

Ένας από τους τέσσερις απόντες είναι και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ


Ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το σαββατιάτικο (26/9) παιχνίδι με τον ΠΑΣ, με τον Μάρκο Σίλβα να μην υπολογίζει τους Φουστέρ, Τσόρι, Μπουχαλάκη και Ντα Κόστα.
Οι τρεις πρώτες συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν εξαιτίας των μυικών τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Ποιοι παίκτες κλήθηκαν στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΗΠ

Τα ονόματα των παικτών που κλήθηκαν στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΗΠ

Η Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ με ανακοίνωσή της γνωστοποίει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν και θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις των ομάδων Παίδων και Νέων στο ενωσιακό γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής" την Δευτέρα 15:00 και 16:30 αντίστοιχα.

Σε απολογία κλήθηκε πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε απολογία στην πειθαρχική επιτροπή κλήθηκε και ο ΠΑΣ


Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 25/09/2015 και ώρα 11:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 4η αγωνιστική. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 παρ. 3 περ. B στοιχ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ο νεαρός Γ. Παπαδόπουλος θα σφυρίξει στο Καραϊσκάκη

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (φωτο) θα σφυρίξει στον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΣ


Ο νεαρός διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος από το σύνδεσμο Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΣ που θα γίνει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στο Καραϊσκάκη. Βοηθοί του θα είναι οι Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής), Γεώργιος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Παρασκευή (25/9) προπόνηση και μετά ταξίδι για Αθήνα

Το προπονητικό τημ και οι παίκτες σε προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ ενόψει του αγώνα με Ολυμπιακό


Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς το Σάββατο στις 8.30 το βράδυ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακό με ότι σημαίνει αυτό. Εκεί ο «Άγιαξ» θα πάει με ανεβασμένο ηθικό για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Σήμερα έγινε αποθεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο (1-0) παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ευχές στο Ν. Κολιοφούκα να γυρίσει σιδερένιος

Αριστερά ο νεαρός γκολκίπερ Νίκος Κολιοφούκας που θα λείψει για ένα τρίμηνο μέχρι να αποθεραπευτεί


Άτυχος στάθηκε ο νεαρός γκολκίπερ του ΠΑΣ Νίκος Κολιοφούκας που όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ έπαθε συντριπτικό κάταγμα κλείδας και θα χρειαστεί χρόνος αποθεραπείας περίπου 3 μηνών. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο νεαρός τερματοφύλακας θα χειρουργηθεί στο νοσοκομείο Metropolitan στην Αθήνα από τον γιατρό της ομάδας κ. Σταύρο Ριστάνη.

Συνεργασία του ΠΑΣ με την ομάδα του Αλίμου

Τη συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον Α. Ο. Τραχώνων Αλίμου ανακοίνωσε η Αθηναϊκή ομάδα



Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ο Α.Ο.Τ. Αλίμου προχώρησαν σε σύναψη συνεργασίας μεταξύ τους προς όφελος και των δύο ομάδων.
Το σωματείο του Αλίμου μετά τη σύναψη της συνεργασίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Πάτησε στην 3η θέση και κοιτάζει το Καραϊσκάκη

Καλά ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ, καλύτερα θα πάει στη συνέχεια


Οι 7 βαθμοί στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με αντιπάλους ομάδες όπως ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητος συν τη Βέροια που έχει κι αυτή καλή ομάδα, είναι πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου με 1-0 πέρασε στην 3η θέση παρέα με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό. Ο ΠΑΣ θα ετοιμαστεί από αύριο για το ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ποιές ομάδες πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της 2ης προκριματικής φάσης της ΕΠΣΗΠ


Ολοκληρώθηκε η 2η φάση των αγώνων κυπέλλου και 14 ομάδες εξασφάλισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στους σημερινούς νοκ άουτ αγώνες για το κύπελλο της ΕΠΣΗΠ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:


Απ. Σκόνδρας: Το ματς κρίθηκε στο πάθος και στη δύναμη

Ο Απόστολος Σκόνδρας που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΣ ενώ κάνει δηλώσεις στη NOVA και στο Βαγγέλη Πήχα


Στις ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο και την αγωνιστική άνοδο του Ατρόμητου στο δεύτερο στάθηκε ο Σκόνδρας μετά το τέλος του αγώνα στους «Ζωσιμάδες». 

Τσουκαλάς: Μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό στο Καραϊσκάκη

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Γιώργος Καραίτσης επιδίδει το βραβείο MVP στον Σταύρο Τσουκαλά


Από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα ανακηρύχτηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς που παρέλαβε το βραβείο από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Υποστράτηγο Γιώργο Καραΐτση.

Δεν παίζει με ΠΑΣ ο Ντα Κόστα, πιθανόν και ο Τσόρι

Ο Ντα Κόστα δεν θα παίξει στο ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΣ


Δεν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Ντα Κόστα, που πάντως θα χάσει δεδομένα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με ΠΑΣ Γιάννινα και Άρσεναλ, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται στη συνέχεια.

Γ. Πετράκης: Εμείς κάναμε πιο ποδοσφαιρικές ευκαιρίες

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Λόγο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έκανε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο τονίζοντας ότι η ομάδα του έκανε πιο ποδοσφαιρικές ευκαιρίες. 

Μ. Γρηγορίου: Χάσαμε άδικα στα Γιάννινα

Ο Μιχάλης Γρηγορίου κατευθύνεται στον πάγκο του Ατρόμητο στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Την άποψη ότι ο Ατρόμητος θα μπορούσε να έχει 4-6 βαθμούς περισσότερους συγκριτικά με τη μηδενική συγκομιδή από τα ματς κόντρα σε Ξάνθη και Γιάννινα εξέφρασε ο Μιχάλης Γρηγορίου, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ με γκολ του Τσουκαλά

Η ομάδα του ΠΑΣ όπως ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο


Με τη γνωστή συνταγή δεμένη άμυνα με κέντρο και χτύπημα σαν κόμπρα στον αντίπαλο με αντεπιθέσεις, ο ΠΑΣ ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ατρόμητο, κερδίζοντας 1-0 με γκολ του Τσουκαλά στο 28'. 'Ηταν ένα φοβερό σουτ από τον Μακεδόνα μέσο που ξετίναξε τα δίχτυα του Γκορμπούνοφ. Ο ΠΑΣ ήταν καλός σε γενικές γραμμές και κέρδισε δίκαια.

Με προσοχή και λίγη τύχη μπορεί να πάρει τη νίκη

Ο Απόστολος Σκόνδρας αριστερά αναμένεται να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μιχαήλ. Στο στιγμιότυπο με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο


Πανέτοιμος είναι ο ΠΑΣ για το σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει στις 18:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με απευθείας μετάδοση από τη NOVA 4. Ο Πετράκης στην τελευταία προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης, ζήτησε από τους παίκτες να έχουν αυτοπεποίθηση, καθαρή σκέψη στο παιχνίδι, να μη αφήσουν ούτε λεπτό τον αντίπαλο να αναλάβει πρωτοβουλίες και να πάρει το παιχνίδι πάνω του.

Θρίλερ στο κύπελλο με παράταση και 6 αποβολές!

Έξι αποβολές σημειώθηκαν στον αγώνα Χουλιαράδων - Πεδινής που κρίθηκε στην παράταση

Για το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» έγινε ολονύχτιο θρίλερ στο ματς της Α. Ε. Χουλιαράδων με την Πεδινή, που κρίθηκε στην παράταση.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εμπειρίες του Μάριου Οικονόμου από την Ιταλία

Ο Μάριος Οικονόμου σε ραδιοφωνική συνέντευξη τονίζει τις εμπειρίες που αποκόμισε από την Ιταλία

Ενθουσιασμένος που κατάφερε να αγωνιστεί στην Ιταλία, η οποία αποτελεί για εκείνον μεγάλο σχολείο, εμφανίστηκε ο Μάριος Οικονόμου στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 

Πιθανή ενδεκάδα και δηλώσεις Γρηγορίου για ΠΑΣ

Ο προπονητής του Ατρόμητου Μιχάλης Γρηγορίου που προπόνησε την ομάδα του το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ


Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου ολοκληρώθηκε το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18.15) στο στάδιο «Οι Ζωσιμάδες».

Μετά τον Καπετάνο έκλεισε και Σιαράβα η Α. Ε. Καραϊσκάκης

Και ο Γιαννιώτης γκολκίπερ Απόστολος Σιαράβας στην Α. Ε. Καραϊσκάκης


Στην απόκτηση μια αξιόπιστης λύσης κάτω από τα δοκάρια που πιθανότατα θα είναι και η τελευταία μεταγραφή της εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής προχώρησε η Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Ευχαριστίες του Θ. Τζιάλλα για τη Θύελλα Ελεούσας

Αριστερά στη φωτογραφία ο Θανάσης Τζιάλλας που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Ελεούσας


Σαν φίλος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Ελεούσας ο Θανάσης Τζιάλλας, δίνοντας τη θέση του στο Θανάση Χαρίση

Και ο Λίλα στη μάχη για νίκη επί του Περιστερίου

Για πρώτη φορά στην αποστολή του ΠΑΣ και ο Άντι Λίλα


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 παικτών που είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (ώρα 18:15 NOVA4) με τον Ατρόμητο. Όπως αναμενόταν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή ο Άντι Λίλα και οι πιθανότητες μεταξύ αυτού και του Κοζορώνη για το ποιος θα πάρει τη θέση του Τζημόπουλου είναι μοιρασμένες. Για τη θέση του Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας προορίζεται ο Σκόνδρας.

Χωρίς τον Πίτου Γκαρσία ο Ατρόμητος στα Γιάννινα

Εκτός αποστολής έμεινε ο Πίτου Γκαρσία για τον Ατρόμητο


Στα Ιωάννινα βρίσκεται από σήμερα (Τρίτη) το πρωί η αποστολή του Aτρόμητου εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι παίκτες μετέβησαν αμέσως στο ξενοδοχείο για να γευματίσουν και να ξεκουραστούν. Το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εκλογές πέρασαν, ο ΠΑΣ πάλι στο προσκήνιο

Με αισιοδοξία ο ΠΑΣ περιμένει τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο (φωτο από την περσινή αναμέτρηση)


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Οι κυανόλευκοι τονίζουν ότι στην έδρα τους πρέπει να είναι αχτύπητοι και στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη.