Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ο σεβασμός στον ΠΑΟ δεν σημαίνει και ηττοπάθεια

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σέβεται τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τον φοβάται. Πάει στη Λεωφόρο για θετικό αποτέλεσμα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μια προπόνηση που θα γίνει σήμερα και αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Η αναμέτρηση με τους πράσινους θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι novasports 2. Εκτός από τον  Άντι Λίλα που είναι τραυματίας όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. 

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Δεν πονά ο Μπέργκ, αλλά δεν θα παίξει με ΠΑΣ

Δεν θα παίξει τη Δευτέρα στη Λεωφόρο ο Μάρκους Μπέργκ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Ανακουφισμένοι είναι όλοι στον Παναθηναϊκό με τον Μάρκους Μπεργκ, βλέποντας τον στη σημερινή προπόνηση στο Κορωπί. Ο Σουηδός άσος, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του με τραυματισμό στον μηρό, δεν ένιωθε σήμερα την παραμικρή ενόχληση. 

Την Πέμπτη 29/10 ο ΠΑΣ κύπελλο με τον Ηρακλή

Την Πέμπτη 29/10 το ματς κυπέλλου ΠΑΣ - Ηρακλής


Το τριήμερο 27 - 29 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες για την 1η αγωνιστική των "32" του Κυπέλλου. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα παίξουν την Τετάρτη 28 του μήνα με Πλατανιά, Λεβαδειακό, Πανθρακικό και Skoda Ξάνθη, αντίστοιχα. Ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννινα τον Ηρακλή την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, μεσοβδόμαδα και ανάμεσα από τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό.

Το άγχος είναι στον Παναθηναϊκό και όχι στον ΠΑΣ!

Στιγμιότυπο από την περσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στη Λεωφόρο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Την προσοχή στραμμένη στη Λεωφόρο για το ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό έχουν όλοι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με την πίστη και την ελπίδα ότι με καλή εμφάνιση θα μπορέσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Όπως και το 2012 που πήραν ισοπαλία 1-1, πετυχαίνοντας και ένα καταπληκτικό γκολ με τον Ντε Βινσέντι που έφερε στα ίσα το σκορ, καθώς οι πράσινοι είχαν προηγηθεί με τον Βελάσκες.

Τρόφιμα και ρούχα για τους πρόσφυγες συγκεντρώνει ο ΠΑΣ

Αντιπροσωπεία παικτών συγκέντρωσε τα πρώτα πράγματα για τους πρόσφυγες


Το κοινωνικό πρόσωπο δείχνει και ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλοντας να συγκεντρώσει τρόφιμα για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην ουδέτερη ζώνη της Ειδομένης. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ.

Από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων για τον μεθεπόμενο αγώνα

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει την άλλη Κυριακή στα Γιάννινα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων θα λειτουργήσει σήμερα μέχρι τις 17:00 στο ΠΕΑΚΙ. Από τη Δευτέρα (19/10) έως και το Σάββατο (24/10) το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων θα είναι ανοιχτό από τις 10:00 έως τις 17:00. Επίσης οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τη μπουτίκ της ομάδας (Φ. Τζαβέλα 5-7, 2651064750) όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Την Κυριακή (25/10) θα λειτουργήσει το εκδοτήριο στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" από τις 11:00 έως τις 14:00.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Πάμε κάτι να πάρουμε στη Λεωφόρο, λένε οι παίκτες

Αισιοδοξία στο στρατόπεδο του ΠΑΣ για το ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ, καθώς μέχρι και την Κυριακή που θα αναχωρήσει για Αθήνα η αποστολή, θα υπάρχουν πρωινές προπονήσεις. Μετά το χτεσινό ρεπό, που ήταν μια ακόμα ανάσα ξεκούρασης μεσοβδόμαδα, οι παίκτες επιστρέφουν από σήμερα στο γήπεδο και στις 11 το πρωί θα αρχίσουν τα μαθήματα του Πετράκη για το ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Μάριος Οικονόμου στη Μπολόνια μέχρι το 2020

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Μάριος Οικονόμου με τους ανθρώπους της Μπολόνια


Ο Μάριος Οικονόμου θα είναι κάτοικος Μπολόνιας μέχρι το 2020, καθώς ο Έλληνας αμυντικός ανανέωσε την συμφωνία του με την ιταλική ομάδα για άλλα τρία χρόνια. Αν και το συμβόλαιο του Μάριου Οικονόμου με την Μπολόνια έληγε το καλοκαίρι του 2017, το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον Έλληνα αμυντικό η Νάπολι αλλά και η Λάτσιο, θορύβησε αρκετά τους «Ροσομπλού» οι οποίοι βιάστηκαν να τον «δέσουν» για ακόμη τρία χρόνια.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ο Μάριος Λαμπρόπουλος σφυρίζει στη Λεωφόρο

Ο εικονιζόμενος ρέφερι Μάριος Λαμπρόπουλος ορίστηκε διαιτητής στο ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΣ

Ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος του συνδέσμου Ηλείας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και ώρα 17:15 στη Λεωφόρο. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας), Χρυσούλα Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής).

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Πως βλέπουν στον ΠΑΣ το ματς με τον Παναθηναϊκό


Εντατικά ετοιμάζονται στον ΠΑΣ για το ματς με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει τη Δευτέρα στην Αθήνα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μια προπόνηση που έγινε χτες το πρωί ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εκεί όπου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» σε σύνολο 20 αγώνων έχει κερδίσει μόνο μια φορά τους πράσινους για το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής (3-2 το 1978), πήρε δύο ισοπαλίες (2-2 το 1982 και 1-1 το 2012) και έχασε 17 φορές.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Αρχίζει πάλι σκληρή δουλειά στον ΠΑΣ

Αρχίζει πάλι η σκληρή δουλειά στον ΠΑΣ για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό


Χτες Κυριακή ήταν μέρα ξεκούρασης στον ΠΑΣ καθώς δόθηκε σε όλους ρεπό και οι προπονήσεις θα ξαναρχίσουν το πρωί της Δευτέρας (σήμερα) . Και συγκεκριμένα σήμερα στις 11 το πρωί θα βρεθούν και πάλι όλοι στο γήπεδο, καθώς ξεκινά η εβδομάδα του πρωταθλήματος.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Στο EURO 2016 ο Άντι Λίλα με την Εθνική Αλβανίας

Η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο Άντι Λίλα για την πρόκριση της Εθνικής Αλβανίας


Στα γήπεδα της Γαλλίας που θα γίνει το EURO 2016 θα είναι ο μέσος του ΠΑΣ Άντι Λίλα, καθώς η Αλβανία με τη νίκη με 3-0 μέσα στην Αρμενία προκρίθηκε μέσω της 3ης θέσης στα τελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και αν ο Λίλα συνεχίσει να αγωνίζεται στην εθνική Αλβανίας και παίξει στο EURO 2016 τότε θα επιχορηγηθεί και ο ΠΑΣ με ένα μικρό ποσό. Ο Λίλα στο ματς με την Αρμενία δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.