Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Στην Εθνική και με το νέο προπονητή ο Μάρκος Βελλίδης

Και από το νέο προπονητή της Εθνικής Σκίμπε ο Βελλίδης κλήθηκε πάλι στην εθνική ομάδα


O κ. Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση σε 25 ποδοσφαιριστές για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Λουξεμβούργο (13/11) και στην Τουρκία (17/11). 

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τα τελευταία νέα από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Και ο Θοδωρής Μπέριος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων


Με μια προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό. Σήμερα προπονήθηκε και ο Μπέριος, οπότε δεν υπάρχει καμία απουσία. Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Στους ρυθμούς του ντέρμπι κινούνται στον ΠΑΣ

Φάση από την περσινή αναμέτρηση Παναιτωλικού - ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Βαθιά ανάσα πήραν όλοι στα Γιάννινα μετά τη νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού, πιστεύοντας παράλληλα ότι ο ΠΑΣ θα κάνει καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Το στηρίζουν αυτό σε δύο λόγους: Πρώτο γιατί είναι πιο βατό το πρόγραμμα σε σχέση με τις  8 πρώτες αγωνιστικές που ήταν βαρύ και δεύτερο γιατί κάποια στιγμή θα σπάσει η κακοδαιμονία και θα ευνοηθεί η ομάδα από την τύχη.

Για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε ο Μπέριος

Η σημερινή αγωνιστική δραστηριότητα του ΠΑΣ Γιάννινα


Προληπτικά περισσότερο δεν προπονήθηκε ο Θοδωρής Μπέριος και το πιθανότερο είναι από αύριο – μεθαύριο να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. Αναλυτικά το σημερινό (4/11) δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με έντονους ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Παπαπέτρου ρέφερι στο ματς με Παναιτωλικό

Στο ματς Παναιτωλικός - ΠΑΣ ρέφερι ο Παπαπέτρου


Ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Παναιτωλικός – ΠΑΣ που θα γίνει τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο Αγρίνιο. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Στέφανος Παρασίου (Ημαθίας).

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Συνεργασία με ακαδημία στην Αθήνα ανακοίνωσε ο ΠΑΣ

Συνεργασία με ακαδημία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ο ΠΑΣ


Μια νέα συνεργασία με στόχο την ανάδειξη και εξέλιξη νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών εγκαινιάζει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και το ORΙΟΝ SPORTS CLUB AΠΕΙ ΡΩΤΑΝ. Μικροί επίδοξοι αθλητές ηλικίας από 5 έως 16 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις (γήπεδα 5χ5 και 8χ8 με χλοοτάπητα που δεν καταπονεί τα πόδια) με έμπειρους διπλωματούχους προπονητές.

"Περονόσπορος" στους πάγκους μετά την παρέλαση!

Τέλος και ο Μιχάλης Γρηγορίου από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου. Τουλάχιστον πρόλαβε την παρέλαση, αφού άλλοι έφυγαν νωρίτερα


H ήττα του Ατρόμητου στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή αποτέλεσε ουσιαστικά το κύκνειο άσμα του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Επιστρέφει ο Μπέριος, ερωτηματικό ο Λίλα

Επιστρέφει στον ΠΑΣ ο Θοδωρής Μπέριος που διακρίνεται δεξιά στη φωτογραφία με τον Σταύρο Τσουκαλά


Στον ΠΑΣ Γιάννινα αφήνουν πίσω το ματς με τον Πανθρακικό και κοιτάζουν το επόμενο με τον Παναιτωλικό που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στο Αγρίνιο (ώρα 19:30).

Μετά την παρέλαση τέλος και ο Αναστασίου!

Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου


Τέλος και επίσημα ο Γιάννης Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών!

Γιαννιώτης προπονητής έπιασε δουλειά στην Καλαμάτα

Την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Καλαμάτας (ομάδα Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας στη Μεσσηνία) ανέλαβε ο Βασίλης Μπλέτσας



Στο πρόσωπο του Βασίλη Μπλέτσα βρήκαν οι διοικούντες του Ηρακλή Καλαμάτας τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Μουλατσιώτη στη τεχνική ηγεσία.

Τέλος ο Λαδιάς από τον Θεσπρωτό

Λύθηκε η συνεργασία του Θεσπρωτού με τον Γιώργο Λαδιά. Τη θέση του πήρε ο Χατζηπέτρου


Παρελθόν αποτελεί από τον τεχνική ηγεσία του Θεσπρωτού ο Γιώργος Λαδιάς, αφού μετά από σχεδόν 4 μήνες και 7 επίσημους αγώνες, με απολογισμό αποτελεσμάτων 3-2-2, δε θα συνεχίσει στην ομάδα της Ηγουμενίτσας. Ο Παναγιώτης Χατζηπέτρου είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας.

Σωστός ο Φωτιάδης σε επίμαχες φάσεις είπε ο Βαρούχας

Σωστός ο διαιτητής Φωτιάδης κατά την εκτίμηση και του Παναγιώτη Βαρούχα



Στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ ο τηλεκριτικός Παναγιώτης Βαρούχας επέλεξε τρεις φάσεις για να κρίνει τη διαιτησία του Ανανία Φωτιάδη (Σερρών) και την έβγαλε σωστή.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Μιχαήλ: Προσγειωθήκαμε, αφού είχαν πάρει τα μυαλά αέρα

Ο Αλέξης Μιχαήλ που βραβεύτηκε ως MVP από τον Βασίλη Παπαγγέλη (φωτο αριστερά)


Από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα ανακηρύχτηκε ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ και του Ολυμπιακού Βασίλης Παπαγγέλης. Έχουν ενδιαφέρον οι δηλώσεις που έγιναν.

Θα ήταν η αδικία του αιώνα αν δεν κέρδιζε ο ΠΑΣ

Οι δύο αρχηγοί Μιχαήλ και Λαδάκης με τον διαιτητή Φωτιάδη και τους βοηθούς Καρσιώτη και Μπαλτά


Βαθιά ανάσα πήρε ο ΠΑΣ καθώς κέρδισε 2-0 τον Πανθρακικό, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από αρκετό καιρό. Τα γκολ του Μιχαήλ στο 66’ με κεφαλιά και του Ίλιτς στο 92’ με σουτ ήταν αρκετά για να δώσουν τους τρεις βαθμούς στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Γ. Πετράκης: Μετά το πρώτο τέταρτο συνήλθαμε

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής: «Ήταν πολύ σπουδαίο παιχνίδι που έπρεπε νε να το κερδίσουμε και γι αυτό είχαν άγχος οι παίκτες. Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν σε καλή κατάσταση και είχε κίνητρο. Στο πρώτο τέταρτο δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο. Μετά συνήλθαμε και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για άλλα γκολ.

Γιατί ξέσπασε στο τέλος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος


Ο προπονητής του Πανθρακικού Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Πανθρακικού Δημήτρης Ελευθερόπουλος με αφορμή κάποιες ειρωνίες που δέχτηκε από ορισμένους φιλάθλους για το αν είχε πραγματικά πρόβλημα στη μέση όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΣ τη σαιζόν 2009-2010 τόνισε τα εξής: «Δεν το έκανα όσες φορές έχω έρθει και αναγκάζομαι σήμερα να μιλήσω για τότε που είχα παίξει στον ΠΑΣ, γιατί κάθε φορά που έρχομαι δέχομαι διάφορες ειρωνείες για το πρόβλημα που είχα τότε με μέση μου.

Νίκη για ένα νέο ξεκίνημα ο ιστορικός ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από παλιότερο αγώνα του ΠΑΣ επί του Πανθρακικού με πρωταγωνιστή τον Κριστιάν Τσάβεζ


Τη νίκη και μόνο αυτή θα επιδιώξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό που θα γίνει το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Μέγα λάθος η παρατεταμένη μεταγραφική περίοδος

Πολλοί παράγοντες και προπονητές θεωρούν λάθος την παρατεταμένη μεταγραφική περίοδο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Η απόφαση να γίνονται μεταγραφές ερασιτεχνών παικτών μέχρι και τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις σε προπονητές και παράγοντες των ομάδων. Γιατί με τις μετακινήσεις των παικτών ενώ τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη, άδειασαν τα ρόστερ ομάδων και χάλασε εκ βάθρων ο σχεδιασμός που έκαναν από το καλοκαίρι οι προπονητές.

Ισοπαλία στην Πτολεμαίδα ο Α. Ο. Ιωαννίνων

Ισοπαλία 33-33 στην Πτολεμαίδα ο Α. Ο. Ιωαννίνων για το πρωτάθλημα χαντ μπολ Α2 κατηγορίας


Ένα αρκετά καλό παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πτολεμαϊδα, ανάμεσα στον Αρίωνα και τον τοπικό ΑΟΙ, για την 3η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας του πρωταθλήματος Χάντμπολ.
Η ομάδα των Κώστα Χαρίση και Δημήτρη Μανίκη, κατάφερε στο παιχνίδι αυτό να… «ξυπνήσει» στα τελευταία λεπτά του αγώνα και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, με το σκορ να τελειώνει με 33-33.

Μια πολύτιμη συνεργασία για τη Θύελλα Ελεούσας

Η Θύελλα Ελεούσας ανακοίνωσε τη συνεργασία με τους Αναστάσιο και Δημήτριο Γεωργούλη



Η Θύελλα Ελεούσας ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον καθηγητή Ορθοπεδικής Αναστάσιο Γεωργούλη και το  γιό του Δημήτρη, έχοντας οι παίκτες τις πολύτιμες επιστημονικές υπηρεσίες τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός σύλλογος Θύελλα Ελεούσας ανακοινώνει την συνεργασία της ομάδας μας με τον καθηγητή ορθοπαιδικής Γεωργούλη Αναστάσιο και τον υιό του Δημήτρη.