Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Γ. Πετράκης: Να μας παραδειγματίσει ο τρόπος που έπαιξε ο Πανιώνιος

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του στον αγώνα και αναγνώρισε ότι ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος και κέρδισε δίκαια.

Ουζουνίδης: Η καλή εμφάνιση έφερε τη νίκη

Ο προπονητής του Πανιώνιου Μαρίνος Ουζουνίδης


Ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση όσο και από το αποτέλεσμα ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην συνέντευξη Τύπου.

Από την Αναγέννηση στην Α. Ε. Καραϊσκάκης ο Γιάννος

Ο προπονητής Γιώργος Γιάννος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Α. Ε. Καραϊσκάκης


Ο Γιώργος Γιάννος είναι ο νέος προπονητής της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα το βράδυ. Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του προχτές από την τεχνική ηγεσία της ιστορικής Αναγέννησης Άρτας και σήμερα ανέλαβε επίσημα τη σκυτάλη της Α. Ε. Καραϊσκάκης.

Αντώνης Ηλιάδης: Βρεθήκαμε σε κακή μέρα

Τι δήλωσε στη NOVA ο Αντώνης Ηλιάδης του ΠΑΣ


Ο Αντώνης Ηλιάδης του ΠΑΣ Γιάννινα, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports, μετά την ήττα με 2-0 από τον Πανιώνιο στάθηκε στο κακό πρώτο 20λεπτο της ομάδας του που κόστισε στους φιλοξενούμενους.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από Πετράκη και Ουζουνίδη

Οι πρώτες δηλώσεις από Γιάννη Πετράκη και Μαρίνο Ουζουνίδη


Με διαφορετικά συναισθήματα ήταν στο τέλος του αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων. Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε περισσότερο στο κακό ξεκίνημα του παιχνιδιού που είχαν οι παίκτες του, λέγοντας στη NOVA τα εξής:

Με τέτοια εμφάνιση δεν άξιζε κάτι παραπάνω ο ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης με πρωταγωνιστές τους Ρισβάνη, Μανιά, Μπέριο

Μια ακόμα άσχημη εμφάνιση έκανε ο ΠΑΣ που είχε ως συνέπεια να χάσει δίκαια με σκορ 2-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η γενικότερη εικόνα που έδειξε ο «Άγιαξ της Ηπείρου», δεν θα μπορούσε να του επιφέρει τίποτα άλλο από μια …ευπρεπή ήττα, όπως ήταν αυτή από τον Πανιώνιο.

Θα το παλέψει ακόμα και για νίκη ο ΠΑΣ

Θα τα δώσει όλα ακόμα και για νίκη στη Νέα Σμύρνη σήμερα ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αποφασισμένος να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, θα παραταχτεί σήμερα ο ΠΑΣ κόντρα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης ευχαριστεί τον Βασίλη Καλτσή για την άριστη συνεργασία

Αποχωρεί από το τεχνικό τημ της Α. Ε. Καραϊσκάκης ο Βασίλης Καλτσής (φωτο)


Το τέλος της συνεργασίας με τον γυμναστή και πρώην προπονητή Βασίλη Καλτσή ανακοίνωσε η διοίκηση της Α. Ε. Καραϊσκάκης. Παράλληλα τον ευχαριστεί για τη μεγάλη προσφορά και την άριστη συνεργασία που είχε τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα, τονίζοντας ακόμα ότι για λόγους ανεξάρτητα της θελήσεώς των σταματά η συνεργασία.

Ο Κιοτζένης πρώτη φορά σφυρίζει αγώνα του ΠΑΣ

Ο ρέφερι Βαγγέλης Κιοτζένης από την Ξάνθη (φωτο) θα διευθύνει τον αγώνα Αχαρναϊκός - ΠΑΣ


Ο Ευάγγελος Κιοτζένης του συνδέσμου Ξάνθης ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου Αχαρναϊκός – ΠΑΣ που θα γίνει την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 για το κύπελλο Ελλάδος. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλειος Καραβασίλης (Καβάλας), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών).

Με 20 παίκτες πάει για Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ

Η αποστολή του ΠΑΣ για τα ματς με Πανιώνιο και Αχαρναϊκό


Με 20 παίκτες αναχωρεί ο ΠΑΣ για την Αθήνα για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο. Ο Γιάννης Πετράκης πήρε 20 παίκτες στην αποστολή, ενώ από Δευτέρα θα ενσωματωθούν και οι νεαροί Κολιοφούκας, Μασούρας, καθώς στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό στο κύπελλο θα πρέπει να είναι στην 18άδα και δύο παίκτες κάτω των 20 ετών. Εκτός είναι ο Μιχαήλ, ενώ συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Λίλα.

Τιμωρία στον Μιχαήλ από το ματς με Καλλονή

Χωρίς Μιχαήλ ο ΠΑΣ με Πανιώνιο και Αχαρναϊκό


Χωρίς τον Αλέξη Μιχαήλ ταξιδεύει για Αθήνα ο ΠΑΣ για τα δύο παιχνίδια με Πανιώνιο και Αχαρναϊκό. Ο αρχηγός του ΠΑΣ τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή καθώς ο διαιτητής Καραντώνης στο ματς με την Καλλονή έγραψε ότι ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον Μανούσο μετά τη λήξη του αγώνα.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ούτε 20ημερο δεν συμπλήρωσε ο Τάμπρατζης!

Παρελθόν αποτελεί από την Α. Ε. Καραϊσκάκης ο Γιάννης Τάμπρατζης


Δεν συμπλήρωσε ούτε 20ημερο στην τεχνική ηγεσία της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ο προπονητής Γιάννης Τάμπρατζης (η πρόσληψη είχε ανακοινωθεί στις 8 Νοεμβρίου) και αποτελεί παρελθόν. Είναι ο δεύτερος προπονητής που αποχωρεί από την πρωτοπόρο ομάδα της Γ’ Εθνικής, αφού είχε προηγηθεί και το διαζύγιο με τον Σάκη Παπαβασιλείου.

Τα παρασκήνια κάτω από τις εξέδρες στον χτεσινό προημιτελικό

Στιγμιότυπο από τον χτεσινό αγώνα ΠΑΣ - Αγία Μαρίνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ πέρασε η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ, καθώς χτες το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ συνέτριψε με σκορ 4-1 την Αγία Μαρίνα.

Ο Τζήλος ρέφερι στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο

Ο Αθανάσιος Τζήλος (φωτο) ρέφερι το Σάββατο με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη


Ο διαιτητής Αθανάσιος Τζήλος από το σύνδεσμο Λάρισας θα διευθύνει τον αγώνα του Σαββάτου Πανιώνιος – ΠΑΣ. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Ανέστης Δουδούμης (Φθιώτιδας). Τέταρτος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) και παρατηρητής ο Γεώργιος Μητροφάνης (Αθηνών).

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την εκγύμναση των τερματοφυλάκων από τον Χρήστο Τσελιόπουλο


Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς με τον Πανιώνιο, έχοντας ο Γιάννης Πετράκης όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα ή προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ΠΑΕ έβαλε τέλος και επίσημα στο "σήριαλ Λίλα"

Ο Άντι Λίλα στην προπόνηση του ΠΑΣ, χωρίς πρόβλημα τραυματισμού


Τέλος και με επίσημο τρόπο στο σήριαλ με τον Λίλα τονίζοντας με ανακοίνωση ότι η απουσία του διεθνή άσσου οφειλόταν σε τραυματισμό και τώρα είναι απολύτως εντάξει.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Έπαψε η Νέα Σμύρνη να είναι άπαρτο κάστρο για ΠΑΣ

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη πριν από 2 χρόνια μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με διπλές προπονήσεις ξεκίνησε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Με τους κυανόλευκους να λένε ότι είναι καιρός να πάρουν βαθμούς και από εκτός έδρας παιχνίδια και όχι μόνο στους «Ζωσιμάδες».

Παράδοση απινιδωτή στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς στην εκδήλωση για την παράδοση του απινιδωτή στο Ενωσιακό γήπεδο


Ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής παραδόθηκε από το Ιπποκράτειο Διαγνωστικό Κέντρο στην ΕΠΣΗΠ και θα είναι στο γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής». Τον απινιδωτή που σώσει ζωές παρέλαβε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς. Ο ειδικός καρδιολόγος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Μάριος Κολιός παρουσίασε πως γίνεται η χρήση του απινιδωτή σε εκπροσώπους σωματείων που βρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ενωσιακού γηπέδου.

Στα ημιτελικά ο ΠΑΣ κέρδισε 4-1 την Αγία Μαρίνα

Η ομάδα νέων στα ημιτελικά κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ


Για το κύπελλο της ΕΠΣΗΠ ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με σκορ 4-1 την Αγία Μαρίνα και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Δόξα Κρανούλας σε διπλό αγώνα. Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού είναι Πίνδος Κόνιτσας – Α. Ο. Ανατολής.

Δύσκολα για Νέα Σμύρνη ο Λίλα

Στιγμιότυπο από τη σημερινή υπό βροχή προπόνηση που συμμετείχε και ο Άντι Λίλα


Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε σήμερα ο Άντι Λίλα, αλλά επειδή έχασε πολλές προπονήσεις είναι δύσκολο να τον υπολογίζει ο Πετράκης για το ματς με τον Πανιώνιο. Θα είναι όμως στην αποστολή και αν δεν παίξει στη Νέα Σμύρνη, θα παίξει στο ματς κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Η προσοχή με Πανιώνιο και στο βάθος Αχαρναϊκός

Με γκολ του Μπράνα Ίλιτς ο ΠΑΣ είχε κερδίσει για πρώτη φορά στη Νέα Σμύρνη 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ημέρα ανάπαυσης ήταν η χτεσινή για τους παίκτες του ΠΑΣ, καθώς είχαν ρεπό για να πάρουν κάποιες ανάσες ξεκούρασης. Επιβαλλόμενες στην παρούσα φάση, καθώς έχουν δύο εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά, με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο και με Αχαρναϊκό στο Μενίδι την Τρίτη για το κύπελλο.

Λόγω καρτών δεν παίζει με τον Πλατανιά ο Ναδάλες

Δεν θα παίξει με τον Πλατανιά στα Περιβόλια ο Νταβίντ Ναδάλες


Με διπλές προπονήσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Ο Ναδάλες συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί στο ματς της 14ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Πέντε μέρες στην Αθήνα θα μείνει ο ΠΑΣ

Στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη θα παίξει το Σάββατο ο ΠΑΣ


Όλους τους παίκτες θα πάρει για Αθήνα ο Γιάννης Πετράκης γιατί θα παραμείνει εκεί και για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό για την 2η αγωνιστική. Η αποστολή θα φύγει την Παρασκευή για Αθήνα αφού το Σάββατο υπάρχει το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αναμένεται σήμερα στα Γιάννινα ο Άντι Λίλα

Αναμένεται επιστροφή στα Γιάννινα του Λίλα και λύση του μυστηρίου που υπάρχει για τον τραυματισμό του


Σήμερα αναμένεται στα Γιάννινα ο Άντι Λίλα για να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Γιάννης Πετράκης στις προχτεσινές δηλώσεις έβαλε τέλος σε σενάρια που ανέφεραν ότι ήταν προσχηματικός ο τραυματισμός του Λίλα και η πραγματική αιτία του ταξιδιού στην Ιταλία ήταν να βρει ομάδα.

Ικανοποίηση για τη νίκη και ανασύνταξη δυνάμεων

Ρεπό έχουν σήμερα Δευτέρα οι παίκτες του ΠΑΣ


Ικανοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΑΣ για τη νίκη με 2-1 επί της Καλλονής και αισιοδοξία για μια καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Μάλιστα με τη νίκη αυτή έσπασαν και μια κακή παράδοση ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που είχαν με την ομάδα της Λέσβου.

Βαρούχας: Πολύ σωστές οι υποδείξεις του Καραντώνη

Σωστά ακυρώθηκε το γκολ της Καλλονής και σωστά μέτρησε το πρώτο του Μανιά, είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Επειδή από την Καλλονή προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις ότι αδικήθηκαν από τον διαιτητή Καραντώνη στο ματς με τον ΠΑΣ να προσθέσουμε τούτο: Στην χτεσινοβραδινή αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένα λάθος σε βάρος της Καλλονής.

Κέρδισε η Κ-20, έχασαν Κ-17 και Κ-15 στα πρωταθλήματα νέων

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα Κ-17

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ με γκολ του Μανιφάβα στο 85΄κέρδισε 1-0 την Καλλονή στο ΠΕΑΚΙ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγέλης): Παπαιωάννου, Μυρσινιάς, Καινούργιος, Μανιφάβας, Καλύβας, Μασούρας, Κόκας Δ.(76' Κυριακόπουλος), Γιάκος, Σιχλιμοίρης (73' Ραβάνης), Μούτσιος (Ζιώγας), Βασιλείου.

Οι μάχες στο χαντ μπολ για άνδρες και γυναίκες

Στιγμιότυπο από τον αγώνα γυναικών Α. Ο. Ιωαννίνων - Φαίαξ


Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα Χάντμπολ της Α2 κατηγορίας (3ος Όμιλος), πέτυχαν το απόγευμα του Σαββάτου οι γυναίκες του ΑΟΙ, που επιβλήθηκαν του Φαίακα Κέρκυρας με το εντυπωσιακό 33-13!
Η ομάδα του Κώστα Χαρίση μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού πολύ δυνατά και με καλές άμυνες και αποτελεσματικές επιθέσεις πήρε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ και έδειξε τις… διαθέσεις της, αλλά και πως όλες οι ομάδες του Ομίλου θα περάσουν «δύσκολα» στην έδρα του ΑΟΙ.