Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Γ. Παράσχος: Δεν είχαμε καθαρή σκέψη και νηφαλιότητα

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου (ΦΩΤΟ sportfmxania.gr)


Ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Δυστυχώς για μας ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, παρόλο που ερχόμασταν από νικηφόρο αποτέλεσμα και ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση, ψυχολογικά και σωματικά.

Γ. Πετράκης: Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη (video)

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου στα Περιβόλια (ΦΩΤΟ sportfmxania.gr)


Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στα Περιβόλια ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς τα σημερινό. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και η νίκη που πετύχαμε είναι σπουδαία, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που είναι και σε καλή κατάσταση.

Στον αέρα το ματς του ΠΑΣ και άλλων ομάδων για το κύπελλο

Εμμένει ο ΠΣΑΠ για απεργία των παικτών στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του κυπέλλου


Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει αύριο Κυριακή από τα Χανιά για να ετοιμαστεί για το ματς της Τρίτης μέσα στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση για το κύπελλο Ελλάδος.

Δείτε στο βίντεο πως έφτασε στη νίκη ο θρυλικός "Άγιαξ"

Το βίντεο του αγώνα Πλατανιάς - ΠΑΣ με τις σημαντικότερες φάσεις και το γκολ του Γιάκου


Πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ, με σκορ 1-0 μέσα στον Πλατανιά. Το γκολ του Γιάκου στο 17’ ήταν καταπληκτικό και ενδεχομένως να διεκδικήσει και το βραβείο best goal  της 14ης αγωνιστικής.

Πετράκης: Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη

Οι δηλώσεις που έκανε στο τέλος του αγώνα στη NOVA ο Γιάννης Πετράκης


Είναι λογικό να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Γιάννης Πετράκης για τη νίκη της ομάδας του μέσα στον Πλατανιά. Μετά από ένα διάστημα έντονων αμφισβητήσεων, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων, ήρθε η νίκη αυτή για να ανεβάσει την ψυχολογία όλων.

Ο γενναίος ΠΑΣ τσάκισε τον Πλατανιά μέσα στο σπίτι του

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Πλατανιάς - ΠΑΣ 0-1 με τους Μπέριο, Τζημόπουλο, Πάγκαλο σε πρώτο πλάνο. Αριστερά ο Βελλίδης πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο

Αυτός μάλιστα ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Με ένα καταπληκτικό γκολ του Ευριπίδη Γιάκου (με φάουλ στην κλειστή γωνία βρήκε το «Γ» της εστίας του Σωτηρίου) στο 17’ κέρδισε 1-0 τον Πλατανιά στα Περιβόλια, επιστρέφοντας πάλι στις επιτυχίες.

Μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στον Πλατανιά

Ο Μπράνα Ίλιτς θα είναι από τις βασικές μονάδες του ΠΑΣ στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πλατανιά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Την καλή παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια στα Περιβόλια θέλει να διατηρήσει και σήμερα ο ΠΑΣ, καθώς στις 17:15 θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά με απευθείας μετάδοση από το κανάλι Novasports 1. Σε μια έδρα, όπου στη μικρή προϊστορία των 3 αγώνων ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν έχασε ποτέ, έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης καλεί τον κόσμο στο πλευρό της

Κάλεσμα στον κόσμο κάνει η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας για το σημαντικό παιχνίδι με τον Πιερικό


Τον Πιερικό υποδέχεται την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας που είναι πρωτοπόρος στον 2ο όμιλο. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση κάνει έκκληση σε όλους τους φιλάθλους για να στηρίξουν την προσπάθεια για άνοδο στην Β' Εθνική.

Πως σκέφτεται να παίξει στα Περιβόλια ο Πετράκης

Τις τελευταίες πινελιές στην ομάδα έβαλε σήμερα ο Γιάννης Πετράκης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τις τελευταίες πινελιές στο αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΣ, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πλατανιά, θα βάλει στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στις 8 η ώρα το πρωί ο Γιάννης Πετράκης, δίνοντας και τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του.

Με 20 παίκτες η αποστολή του Πλατανιά

Ποιούς παίκτες επέλεξε στον Πλατανιά ο Γιώργος Παράσχος


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια (17:15), για την 14η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16. Στην σημερινή τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος, δούλεψε με ένταση πάνω στην τακτική για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και στις στημένες φάσεις.

Χωρίς τέσσερις "πέταξε" για Χανιά ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη της η ομάδα του ΠΑΣ πήγε στα Χανιά


Στα Χανιά βρίσκεται η ομάδα του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα (Σάββατο 12/12 ώρα 17:15 NOVA1) με τον Πλατανιά. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μιχαήλ, Ναδάλες και οι τραυματίες Τσάβεζ, Λίλα. Μετά την πρωινή προπόνηση η αποστολή έφυγε οδικώς για Θεσσαλονίκη και από εκεί «πέταξε» για τα Χανιά.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Το 2016 επιστρέφει ο Τσάβεζ, νοκ άουτ και ο Λίλα

Μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Κριστιάν Τσάβεζ (φωτο)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τα προβλήματα δεν λένε τα τελειώσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Χτες μεγάλωσε περισσότερο η λίστα των απόντων για το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά, καθώς τραυματίστηκε ο Λίλα που δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Πετράκη. Όπως επίσης δεν υπολογίζεται ο Τσάβεζ που έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο που μπορεί να οδηγηθεί ακόμα και στο χειρουργείο και οι τιμωρημένοι Μιχαήλ και Ναδάλες. Από το μέτωπο των τραυματιών ίσως επιστρέψει ο Σκόνδρας που θα δοκιμάσει σήμερα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. 

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Διαιτητής στα Περιβόλια ο Μάριος Λαμπρόπουλος

Διαιτητής του αγώνα Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε ο Μάριος Λαμπρόπουλος 


Ο Μάριος Λαμπρόπουλος του συνδέσμου Ηλείας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Πλατανιάς – ΠΑΣ το ερχόμενο Σάββατο. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Νικόλαος Γεωργαράκος (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ο Γεώργιος Φουκάκης (Ηρακλείου) και παρατηρητής ο Δημήτριος Μπέγκος (Αργολίδας).

Στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Λίλα

Μεγάλωσε η λίστα με τους τραυματίες του ΠΑΣ Γιάννινα


Εκτός από τους τιμωρημένους Μιχαήλ, Ναδάλες, στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε σήμερα και ο Λίλα, μαζί με Τσάβεζ και Σκόνδρα. Το κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει τον Αλβανό μέσο ο Γιάννης Πετράκης θα φανεί μέχρι σήμερα το βράδυ της Πέμπτης αφού την Παρασκευή η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη, καθώς είναι Σάββατο το ματς με Πλατανιά.

Δύο εναλλακτικές λύσεις στην άμυνα έχει ο Πετράκης

Σχεδιασμούς για την άμυνα κάνει ο Πετράκης καθώς θα λείψουν στον Πλατανιά οι Μιχαήλ και Ναδάλες

Την καλή παράδοση που έχει στο γήπεδο του Πλατανιά (1 νίκη, 2 ισοπαλίες) θέλει να διατηρήσει και το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα, επιδιώκοντας θετικό αποτέλεσμα. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μιχαήλ, Ναδάλες (όχι Μπέριος όπως εκ παραδρομής αναφέραμε χτες) ενώ επιστρέφει ο Κοζορώνης που εξέτισε την ποινή του.

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Τα προβλήματα στην άμυνα ενόψει Πλατανιά

Ο Αλέξης Μιχαήλ θα απουσιάσει και το Σάββατο από το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά


Στον ΠΑΣ ξημέρωσε μια καινούργια μέρα και η προσοχή είναι στραμμένη στο ματς με τον Πλατανιά που θα γίνει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17:15. Τιμωρημένοι είναι οι Μιχαήλ, Ναδάλες και τραυματίες οι Σκόνδρας, Τσάβεζ, Στρούνα.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Στο Αγρίνιο έπεσε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής

Με ισοπαλία 1-1 σφραγίστηκε η αναμέτρηση Παναιτωλικός - Ατρόμητος σήμερα στο Αγρίνιο


Τρελό ματς στο Αγρίνιο, με φοβερό ρυθμό, ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, σωτήριες αποκρούσεις από τον... ήρωα Κυριακίδη αλλά και τον Γκορμπούνοφ και τελικό 1-1, το οποίο πάντως δεν βολεύει βαθμολογικά ούτε τον Παναιτωλικό ούτε τον Ατρόμητο.

Τζημόπουλος και Τσουκαλάς διέλυσαν τον μύθο περί έλλειψης κινήτρων

Θέμης Τζημόπουλος και Σταύρος Τσουκαλάς στις δηλώσεις που έκαναν στους δημοσιογράφους


Στο τέλος του αγώνα μίλησαν στους δημοσιογράφους οι Θέμης Τζημοπουλος και Σταύρος Τσουκαλάς κάνοντας ενδιαφέρουσες επισημάνσεις, καταρρίπτοντας και τον μύθο που εντέχνως πάει να καλλιεργηθεί ότι οι παίκτες δεν αποδίδουν τα ανάλογα λόγω έλλειψης κινήτρων επειδή η ομάδα δεν παίρνει αδειοδότηση.

Νίκη με 32-16 στην Καστοριά οι γυναίκες του Α.Ο.Ι

Η γυναικεία ομάδα χαντ μπολ του Α.Ο.Ι που κέρδισε μέσα στην Καστοριά


Την πρώτη τους νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα Χάντμπολ της Α2 κατηγορίας (3ος Όμιλος), πέτυχαν το απόγευμα του Σαββάτου οι γυναίκες του ΑΟΙ.
Μάλιστα η νίκη αυτή… «συνοδεύτηκε» και από ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καθώς ο ΑΟΙ επιβλήθηκε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Καστοριάς στο «Δημήτρης Διαμαντίδης» με 16-32!

Καλή εμφάνιση αλλά χωρίς αποτέλεσμα για τον ΑΟΙ

Καλή εμφάνιση έκανε ο ΑΟΙ στο χαν μπολ αλλά έχασε 29-25 από τον Ζαφειράκη Νάουσας


Μια πολύ καλή εμφάνιση, η οποία ωστόσο δεν είχε και το επιθυμητό αποτέλεσμα, πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου, στη Νάουσα, οι άντρες του ΑΟΙ, για την 8η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας (2ος Όμιλος), του πρωταθλήματος Χάντμπολ.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Νέα σημαντική πρωτιά για τον Πρωτέα Ιωαννίνων

Ο προπονητής Γιώργος Παπαδιώτης δίνει τις κατάλληλες οδηγίες σε αθλήτριά του


Το σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά, μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις Πανευρωπαϊκά, πάνω στο άθλημα του TAE KWON-DO ITF.

Άκης Μάντζιος: Είχαμε πειθαρχία και πάθος

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Λεβαδειακού Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε και τα εξής: «Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΣ με πολλά προβλήματα.

Γ. Πετράκης: Κάναμε την καλύτερη εμφάνιση χωρίς αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Μία πάρα πολύ σπουδαία προσπάθεια, ίσως η φετινή καλύτερη εικόνα έφερε ένα κακό και άδικο αποτέλεσμα. Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα είναι άδικο.

Με... μισή ευκαιρία ο Λεβαδειακός κέρδισε 1-0

Ο Μίνγκας πέτυχε το μοναδικό γκολ του Λεβαδειακού στα Γιάννινα


Με …μισή ευκαιρία ο Λεβαδειακός κέρδισε 1-0 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Σε ένα παιχνίδι που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έπαιξε μονότερμα τον αντίπαλό του, αλλά η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα να μπει στα δίχτυα. Το αποτέλεσμα είναι άδικο, καθώς ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, αλλά την υπεροχή και τις φάσεις που έκανε δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ.