Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΑΣ απέκτησε και τον τερματοφύλακα Πασχαλάκη

Ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Ο ΠΑΣ απέκτησε και τον 26χρονο γκολκίπερ Αλέξανδρο Πασχαλάκη που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό στον οποίο έκανε φέτος 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο. Στην ομάδα της Θράκης έχει από τον Ιανουάριο 2014. Πριν αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη και Λεβαδειακό.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας δυόμιση ετών με τον εικοσιεξάχρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

"Είναι τιμή μου που ανήκω πλέον κι εγώ στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο είναι μεγάλη χαρά και συνάμα μεγάλη ευθύνη. Είναι μια πρόκληση για μένα ο ΠΑΣ, μιας και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε αυτή τη θέση αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα δουλέψω με τον κ. Τσελιόπουλο, γιατί γνωρίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, στον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο και στους προπονητές της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ στον Σύλλογο αυτό".