Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Γεωργιάδης: Δεν είχαμε την ανάλογη αυτοσυγκέντρωση

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής της Βέροιας Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπο τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι σε καλή ομάδα, δύσκολη έδρα και δύσκολο αγωνιστικό χώρο και επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές στο σημείο που είναι μπροστά από τους πάγκους των ομάδων. Στο α ημίχρονο ο ΠΑΣ στη μοναδική καλή στιγμή πέτυχε ένα καλό γκολ με το Μανιά. Εμείς είχαμε τον έλεγχο και είχαμε ευκαιρίες για γκολ, ειδικά μια καλή ευκαιρία με το Μαγέφσκι.
Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ έκλεισε χώρους και έβγαινε στις αντεπιθέσεις.  Εμείς μέχρι την αποβολή του παίκτη μας ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο τυχεροί, πιο αποφασιστικοί για να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ και καλή χρονιά»


Σε ερώτηση τι παραπάνω είχε ο ΠΑΣ από τις άλλες ομάδες που έπαιξε εκτός έδρας η Βέροια και ήταν αήττητη τόνισε: «Ο ΠΑΣ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού. Κλείνει καλά τους χώρους και βγαίνει στην αντεπίθεση είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα που το κάνογν αυτό. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου, αλλά τόσο στην άμυνα όσο και στη επίθεση θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση».