Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Τσουκαλάς: Δεν πρόκειται να κινδυνεύσει ο ΠΑΣ

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε ο ΠΑΣ


Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα ,Σταύρος Τσουκαλάς μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ για την οποία πήρε και την ευθύνη μετά το χαμένο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σχολίασε και την επικείμενη μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ.


Τα όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ:
Για την ήττα από την ΑΕΚ και το χαμένο πέναλτι: «Δεχτήκαμε γρήγορο γκολ, μετά ήμασταν πολύ καλά, έχασα δυστυχώς το πέναλτι. Άμα το έβαζα θα είχε αλλάξει τελείως το παιχνίδι. Πιέζαμε πάρα πολύ και ήμασταν συνέχεια στα καρέ της ΑΕΚ. Εγώ φταίω για την ήττα».

Για τον λίγο κόσμο που πηγαίνει στα γήπεδα: «Γενικότερα σε όλα τα γήπεδα η προσέλευση είναι λιγότερα, υπάρχουν προβλήματα στον κόσμο. Στα Γιάννινα έχουμε σταθερό κόσμο, έχουμε οπαδούς οι οποίοι μας στηρίζουν και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να έρθει ακόμα περισσότερος».

Για την επικείμενη μεταγραφή του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ: «Το βλέπω παντού στο ιντερνέτ, εγώ δεν πήγα στην σημερινή προπόνηση αλλά αυτό που μαθαίνω είναι ότι ο Μάρκος είναι πολύ κοντά. Μακάρι να γίνει, ο Μάρκος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ, ειδικά τώρα που η ομάδα έχει ανάγκη. Ο Βελλίδης είναι στην καλύτερη καμπή της καριέρας του, μακάρι να γίνει και να πάνε όλα καλά και ο ίδιος θέλει πολύ να παίξει στον ΠΑΟΚ».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Άμα κοιτάξει κανείς την βαθμολογία μπορεί να πει ότι θα κινδυνέψουμε αλλά δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι δύσκολο το παιχνίδι, ούτε ο Ατρόμητος πιστεύω θα έχει πρόβλημα με την παραμονή παρότι είναι χαμηλά στην βαθμολογία».


Για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ και αν άφησε κάτι στην μέση: «Όχι δεν θα έλεγα ότι άφησα κάτι στην μέση αλλά δεν έδειξα αυτά που έπρεπε γιατί μπήκα γρήγορα στην ομάδα. Δεν ήταν ο Τσουκαλάς αυτός που έπρεπε. Δεν βρήκα χρόνο να δουλέψω σε πράγματα που ήθελα. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, δουλεύω πολύ σκληρά». 

ΠΗΓΗ: arenafm.gr