Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Μεγάλη νίκη του "Άγιαξ" μέσα στο Περιστέρι

Μεγάλη νίκη με τέρματα των Μανιά και Τσουκαλά στο Περιστέρι


Την πρώτη νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με σκορ 2-0 πέτυχε το απόγευμα ο ΠΑΣ με γκολ που σημείωσαν στο β’ ημίχρονο Μανιάς και Τσουκαλάς.
Ο «Άγιαξ» έκανε σπουδαία εμφάνιση με πειθαρχημένο σύνολο που ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο και με έξυπνη τακτική από τον Πετράκη. Προσέχοντας τα μετώπισθεν και με σφιχτές τις γραμμές του, χτύπησε με αντεπιθέσεις στην κατάλληλη στιγμή παίρνοντας αυτή τη σημαντική νίκη. Μια νίκη που βουλώνει και στόματα που το τελευταίο διάστημα έκαναν κακεντρεχή σχόλια για την πορεία και τη δυναμικότητα του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Στο 72’ ο Μανιάς εκμεταλλευόμενο λάθος του Πίτο Γκαρσία πλάσαρε τον Γκορμπούνοφ και έκανε το 1-0. Στο 89’ σε σέντρα του Καρανίκα, ο Κοροζώνης με το κεφάλι έστρωσε τη μπάλα στον Τσουκαλά που με αριστοτεχνικό γυριστό σουτ αιφνιδίασε τον γκολκίπερ κάνοντας το 0-2.

Καλή η διαιτησία του Σελίμου (Λακωνίας). Καλοί και οι βοηθοί Γεωργιάδης (Κοζάνης), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας).

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά (71' Πίτου Γκαρσία), Κοντοές (63' Γροντής), Ούμπιντες, Μπρίτο (84' Μπαστακός), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Παπαδόπουλος.


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Μανιάς (90' Μπέριος), Τζημόπουλος, Ίλιτς (81' Κοζορώνης), Λίλα (69' Καρανίκας), Ακόστα, Στρούνα.