Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Μπορεί να γυρίσει ο ΠΑΣ με θετικό αποτέλεσμα

Σήμερα Σάββατο στις 17:15 η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα


Θετικό αποτέλεσμα θα διεκδικήσει ο ΠΑΣ στη σημερινή αναμέτρηση που θα γίνει στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Το ματς αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» σε μια έδρα που δεν έχει κερδίσει ποτέ.
Ωστόσο κάθε σαιζόν και κάθε παιχνίδι έχουν τα δικά τους ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Ναι μεν ο Αστέρας ως γηπεδούχος και ως ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες λογικά είναι το φαβορί, αλλά και ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα τον αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Είναι και ο ΠΑΣ μια ομάδα με δυνατό μέταλλο που όταν βρεθεί σε καλή μέρα, μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα όπου και αν αγωνίζεται. Ειδικά τώρα που δεν έχει βαθμολογικό άγχος και πίεση, μπορεί να ανεβάσει περισσότερο στροφές στη μηχανή του, καθώς είναι άνετος και με καλύτερη ψυχολογία. 

Η προετοιμασία του ΠΑΣ ολοκληρώθηκε χτες το απόγευμα με μια προπόνηση που έγινε σε γήπεδο της Τρίπολης με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του. Αυτό που ζήτησε είναι να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν τα λάθη, γιατί ο Αστέρας έχει ποιότητα σαν ομάδα και δεν πρέπει να παίρνει εύκολα μπάλες. Είναι λογικό ο ΠΑΣ να παίξει σήμερα με αμυντικούς προσανατολισμούς για να διατηρήσει αρχικά ανέπαφη την εστία του και στη συνέχεια να βρει τρόπο για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. 

Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΣ προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες και αυτό ενισχύει την αποφασιστικότητα των παικτών να ανατρέψουν αυτή την αρνητική εικόνα με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Στην αποστολή είναι 19 παίκτες, για να βρεθεί μέσα απ’ αυτούς το ιδανικότερο σχήμα που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. 

Ο ΠΑΣ πιθανόν να ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Περιστερίδη, δεξιό αμυντικό τον Καρανίκα, αριστερό τον Ναδάλες, στο κέντρο της άμυνας του Τζημόπουλο, Μιχαήλ, στη μεσαία γραμμή τους Τσουκαλά, Γαρουφαλιά, Ακόστα, Λίλα και στην επίθεση Μανιά και Ίλιτς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα που κρύβει στο μανίκι του ο Πετράκης, γιατί η ομάδα του τον τελευταίο καιρό έχει κατεβάσει στροφές, δεν ξεπέρασε τη μετριότητα και με πολλά ατομικά λάθη παικτών. Στην αποστολή είναι και οι Πασχαλάκης, Στρούνα, Σκόνδρας, Μπέριος, Κοζορώνης, Γιάκος, Ηλιάδης, Νικολιάς.  Αρχηγός αποστολής είναι ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου
15:00 Λεβαδειακός – Καλλονή NS3
17:15 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ NS3
19:30 Ηρακλής - ΑΕΚ NS1
Κυριακή 21 Φεβρουαρίου
15:00 Ολυμπιακός - Ατρόμητος NS2
17:15 Skoda Ξάνθη - Πανθρακικός NS2
17:15 Πλατανιάς - Παναιτωλικός NS4
19:30 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ NS1
Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου
19:30 Βέροια - Πανιώνιος NS1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 22 αγωνιστικές)
Ολυμπιακός 61
---------------------------------------------
ΑΕΚ 45
Παναθηναϊκός 44
Πανιώνιος 35
ΠΑΟΚ 34
---------------------------------------------
Αστέρας Τρίπολης 32
Παναιτωλικός 29
Ηρακλής 29
Πλατανιάς 27
Ξάνθη 26
Λεβαδειακός 25
ΠΑΣ Γιάννινα 24
Ατρόμητος 24
Βέροια 23
----------------------------------------------
Πανθρακικός 14
Καλλονή 11
ΣΗΜ: -Από τον Παναθηναϊκό αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί