Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ποιοι παίζουν και ποιοι όχι στον Ηρακλή

Ποιους πήρε στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ ο προπονητής του Γηραιού Νίκος Παπαδόπουλος


Με την προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η «μίνι» προετοιμασία του Ηρακλή, ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (07/02, 15:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, να μετράει απουσίες, αλλά και 2 προσθήκες.
Όσον αφορά τους παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής, αυτοί είναι οι τραυματίες Λάζαρ, Ρομάνο, Περόνε, Στάμου, Κάσσος, καθώς και ο Χουάντερσον, τα αποτελέσματα της μαγνητικής του οποίου θα ανακοινωθούν το απόγευμα.
Από την άλλη, τα 2 εκ των τριών νέων αποκτημάτων του Ηρακλή, ο Λεοζίνιο και ο Καραγκούνης, θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή, αφού τα δελτία τους είναι έτοιμα (ο Μοντέιρο θα εκτίσει ποινή τιμωρίας).
Να σημειωθεί ότι ο Μπαρτολίνι έδωσε το «παρών» στην προπόνηση, μπήκε στην αποστολή και η συμμετοχή του στο βασικό σχήμα θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού παιχνιδιού, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες, που είναι οι εξής:
Περνίς, Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Τσότρας, Καραγκούνης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης, Λεοζίνιο, Λουκίνας, Μπουλούτ, Βέλλιος.

ΠΗΓΗ: bluearena.gr