Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστίες στον κόσμο αλλά και παραινέσεις της ΠΑΕ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας


Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκδόθηκε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ταυτοποιήθηκε ο φίλαθλος που πέταξε μπουκάλι στο γήπεδο και θα του αφαιρεθεί το εισιτήριο διαρκείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας που μας στήριξαν με την παρουσία τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Η συμπεριφορά και η συνεργασία των φιλάθλων μας ήταν άψογη, τόσο κατά την προμήθεια εισιτηρίων και την προσέλευση τους, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως ακριβώς ταιριάζει στον κόσμο του ΠΑΣ.
Τα δύο περιστατικά ρίψης μπουκαλιών δε θα αμαυρώσουν τη συνολική στάση των πέντε χιλιάδων και πλέον φίλων μας. Έχει γίνει ταυτοποίηση ήδη του ενός εκ των δύο "φιλάθλων", ο οποίος τυγχάνει να είναι και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

Η ΠΑΕ θα ακυρώσει το εισιτήριο αυτό και θα απαγορεύσει στο εξής την είσοδο του συγκεκριμένου ατόμου στο γήπεδο. Τέτοιες ενέργειες κοστίζουν πολύ στην ομάδα μας καθώς πλέον οι ποινικές ρήτρες που ισχύουν με τη Διοργανώτρια Αρχή διπλασιάζουν το όποιο πρόστιμο επιβάλλεται. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα προασπίσει το δικαίωμα των φιλάθλων της να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά και το προνόμιο των ποδοσφαιριστών της να παίζουν με τον κόσμο στο πλάι τους και όχι κεκλεισμένων των θυρών».