Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η ακαδημία «ΓΙΑΝΝΙΝΑ CLUB 2014» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα


Ο επικεφαλής της ακαδημίας Επαμεινώνδας Μπόλος απευθύνει χαιρετισμό σε αθλητές και γονείς



Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο MIGEL Sportcafe στον Άγιο Ιωάννη η ακαδημία ποδοσφαίρου «ΓΙΑΝΝΙΝΑ CLUB 2014» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, των παιδιών και των οικογενειών τους. 


Είναι μια ακαδημία που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια από τους Νόντα Μπόλο και Δημήτρη Σεϊταρίδη και συνεχώς εξελίσσεται με μια πολλά υποσχόμενη δυναμική. Παρά το γεγονός ότι έχει μόνο 2 χρόνια παρουσίας, η ανάπτυξη που γνώρισε είναι πέραν των προσδοκιών και αυτό οφείλεται στη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται απ’ όλες τις πλευρές. Και τα καλύτερα έρχονται, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα να γίνουν στα σκαριά που έχουν σχέση με τη λειτουργία και τις υποδομές της ακαδημίας.

Το κλίμα χτες βράδυ στην όμορφη εκδήλωση ήταν καθαρά οικογενειακό. Αυτές είναι οι αρχές της συγκεκριμένης ακαδημίας. Να λειτουργεί σε πρότυπα που πρέπει να διακρίνουν τις σύγχρονες ακαδημίες, όπου η ενασχόληση των παιδιών με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό πρέπει να είναι σε συνάρτηση με το οικογενειακό περιβάλλον και το σχολείο.

Ο επικεφαλής της ακαδημίας Νόντας Μπόλος κόβοντας την πίτα ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά με υγεία και στα παιδιά καλή πρόοδο στο σχολείο και στη ζωή τους.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν δώρα και η εκδήλωση έκλεισε με χορό μέχρι τα μεσάνυχτα.

Στη διοίκηση της ακαδημίας  «ΓΙΑΝΝΙΝΑ CLUB 2014» συμμετέχουν οι: Ε. Μπόλος, Δ. Σεϊταρίδης, Χ. Παπαγιάννης, Α. Πατούνας, Σ. Σταυρόπουλος, Γ. Παππάς, Κ. Κέντρος.


Για πληροφορίες σχετικά με την ακαδημία ΚΛΙΚ ΕΔΩ























Τα παιδιά του MIGEL sportcafe που φρόντισαν για όλα σ' αυτή την όμορφη βραδιά με την εκδήλωση της ακαδημίας