Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ολοκληρώνεται η αξιολόγηση στην κωπηλασία

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στέφανος Ντούσκος παίρνει την υποτροφία Λεβέντης


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά θα διεξαχθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας ο δεύτερος και τελευταίος Αγώνας Αξιολόγησης της φετινής αγωνιστικής περιόδου, στόχος του οποίου είναι η επιλογή αθλητών για τις Εθνικές Ομάδες της ΕΚΟΦΝΣ.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα συμμετάσχει σ’ αυτόν με ομάδα 11 επίλεκτων αθλητών, συν τους τέσσερις που είναι ήδη μέλη της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Πιο αναλυτικά, στις δοκιμασίες του Σχινιά θα λάβουν μέρος οι: Αλέξανδρος Μαμακής, Άρης Γραμμενιάτης, Μιχάλης Φαϊτάς, Αποστόλης Ντότης, Παντελής Σωτηρακόπουλος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Ανδριανός Οικονόμου, Κων/νος Παπαδιώτης, Άγγελος Μπερής, Μαρία Παύλου και Αριάδνη Μήτση. Παράλληλα, θα δοκιμαστούν, τουλάχιστον τυπικά, οι δύο Ολυμπιονίκες του Ν.Ο.Ι. Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας και οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Κωστής Μάντζιος και Στέφανος Ντούσκος που ανήκουν ήδη στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας.
***
Υποτροφία Λεβέντη για
 τον Στέφανο Ντούσκο
 Έξι κωπηλάτες συμπεριλαμβάνονται στους αθλητές που ενισχύθηκαν φέτος με τις Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας από το Ίδρυμα «Α.Γ. Λεβέντη». Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Στέφανος Ντούσκος.
Ο θεσμός των υποτροφιών δημιουργήθηκε το 1999 και κάθε χρόνο δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες ατομικών αθλημάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο να αφοσιωθούν απρόσκοπτα στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων