Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ραντεβού για να γνωρίσετε από κοντά τους παίκτες του ΠΑΣ

Αυτόγραφα και αναμνηστικά δώρα θα μοιράσουν την Παρασκευή στη Forthnet οι παίκτες του ΠΑΣ



Το Κατάστημα Forthnet στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο του «Novasports Tour: Μια πόλη... Μια ομάδα... Μια μοναδική εμπειρία», δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της πόλης να βρεθούν από κοντά με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και παράλληλα να κερδίσουν πλούσια δώρα. Με αφορμή τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports, παίκτες από την ομάδα θα παρευρίσκονται την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 18:00 στο Κατάστημα Forthnet στα Ιωάννινα (Μουλαϊμίδου και Κώστα Φρόντζου).


Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μοιράσουν αναμνηστικά δώρα και παράλληλα θα φωτογραφηθούν με τους φίλους του αθλήματος που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Επίσης, όσοι επισκεφθούν το Κατάστημα Forthnet στα Ιωάννινα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό γνώσεων γύρω από το ποδόσφαιρο και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια ετήσια συνδρομή, προκειμένου να μην χάνει στιγμή από τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά και θα διεκδικήσουν πλήθος δώρων χωρίς να απαιτείται αγορά προϊόντος.
Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το Κατάστημα Forthnet στα Ιωάννινα, ελάτε να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις γύρω απ' την ενέργεια στο hashtag#NovasportsTour.