Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Στα πλάνα του Σκίμπε για Εθνική ο Μάριος Οικονόμου

Ο Γιαννιώτης αμυντικός της Μπολόνια αναμένεται να κληθεί στην εθνική ομάδα


Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες των Μαυροβουνίου (24/3) και Ισλανδίας (29/3) σε φιλικές αναμετρήσεις και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, απέστειλε τις κλήσεις του, στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Η προεπιλογή δεν έχει ανακοινωθεί - θα γίνει την επόμενη εβδομάδα - ακόμη αλλά οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ανάμεσα στους "λεγεωνάριους" βρίσκονται δύο νέα πρόσωπα. Αυτά του κεντρικού αμυντικού της Μπολόνια, Μάριου Οικονόμου, και του επιθετικού της Κόρτραϊκ, Θανάση Παπάζογλου.
Στις επιλογές του Γερμανού προπονητή, βρίσκονται επίσης οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Σαμπντόρια),  Παναγιώτης Κονέ (Φιορεντίνα),  Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη) και Λουκάς Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ).
Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος συμπεριελήφθησαν στις κλήσεις του Σκίμπε, αν κι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Εκτός κλήσεων - όσον αφορά στους "λεγεωνάριους" - έμειναν οι Γιάννης Μανιάτης, Σωτήρης Νίνης και Γιάννης Φετφατζίδης. Ο πρώτος μεταπήδησε το Γενάρη στη Σταντάρ Λιέγης από τον Ολυμπιακό, ο δεύτερος αγωνίζεται στη Σαρλερουά αφού αφέθηκε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο τρίτος αγωνίζεται στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

ΠΗΓΗ: sport24.gr