Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Β. Καλτσής: Εμείς επιλέξαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις

Ο προπονητής του Α. Ο. Ανατολής Βασίλης Καλτσής ενώ παρακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΠ Καραγιαννίων στο ΔΑΚ Κοζάνης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Λέει μια παροιμία ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Αυτό συμβαίνει και με τον Α. Ο. Ανατολής που μετά τη σπουδαία νίκη – πρόκριση με σκορ 1-0 μέσα στην Κοζάνη επί της ΑΕΠ Καραγιαννίων, θέλει να προχωρήσει στο κύπελλο ερασιτεχνών έχοντας στο μυαλό το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΠ Βατολάκκου που θα γίνει την Τετάρτη 16 Μαρτίου στα Γρεβενά.
Όμως επειδή αύριο Σάββατο στο γήπεδο Ανατολής υπάρχει το δύσκολο παιχνίδι με τη Δόξα Κρανούλας για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΗΠ, επί του παρόντος το κύπελλο μπαίνει στην άκρη. Ενδέχεται όμως, ο τεχνικός Βασίλης Καλτσής να ξεκουράσει ή να προφυλάξει κάποιους παίκτες, όπως έγινε και στο ματς με την Α. Ε. Μικρασιατών και να τους ρίξει στη μάχη του κυπέλλου.


Όσον αφορά την προχτεσινή επιτυχία στην Κοζάνη κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, ο προπονητής του Α. Ο. Ανατολής Βασίλης Καλτσής μιλώντας στον «Η.Α» τόνισε τα εξής: «Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, είδαμε κάποια βίντεο από αγώνες της. Ξέραμε ότι θα είχε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ εμείς προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το υλικό ξεκουράζοντας κάποιους παίκτες στο ματς με τους Μικρασιάτες, γιατί ξέραμε ότι στην Κοζάνη θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Επιλέξανε συνειδητά να περιμένουμε τον αντίπαλο στην περιοχή μας και να κάνουμε κόντρα επιθέσεις. Είναι αλήθεια ότι σε κάποιες φάσεις σταθήκαμε τυχεροί, δεν το αμφισβητούμε αυτό, η τύχη είναι με τους γενναίους, αφού καταφέραμε με το γκολ που σημειώσαμε να πάρουμε τη νίκη».