Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Σημαντικές επισημάνσεις από τον Στέφανο Βασιλειάδη

Οι εύστοχες επισημάνσεις του Στέφανου Βασιλειάδη για το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες


Ο Στέφανος Βασιλειάδης είναι από τους λόγους που μπορούν να συνδυάζουν τις επιστημονικές γνώσεις και την εμπειρία σε θέματα ποδοσφαίρου. Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναδημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον κομμάτι για το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες.

Ιωάννινα 10/3/2016
Έχοντας ως βασική αρχή ότι όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο δεν είναι δυνατόν να γίνουν ποδοσφαιριστές ή να παίξουν ποδόσφαιρο, διαπίστωσα για ακόμη μια φορά στην μακροχρόνια ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο αποκτώντας εμπειρία 55 χρόνων πόσο ωφέλιμο είναι για το παΐδι και την οικογένειά του να γυρίζει στο σπίτι μετά την προπόνηση ευχαριστημένο και με διάθεση να συνεχίσει τις επόμενες δραστηριότητες και υποχρεώσεις του.
Όλα αυτά είναι σίγουρο ότι πηγάζουν από ένα ευχάριστο περιβάλλον όπως θα πρέπει να είναι μια οργανωμένη ακαδημία ή ένα ανεξάρτητο νομικό πρόσωπο του οποίου μακροπρόθεσμος σκοπός είναι να παράσχει μακροπρόθεσμη εκπαίδευση μέσο της παροχής όλων εκείνων των έμψυχων και άψυχων μέσων που σκοπό έχουν να αναδείξουν και να βελτιώσουν το ταλέντο κάποιων παιδιών.
Τελειώνοντας το σύντομο αυτό σημείωμα θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά ότι άλλο είναι ένα παιδί που έχει ταλέντο και άλλο ένα παιδί με μακροπρόθεσμη εκπαίδευση, επίσης κάτι για όλους εμάς τους συνοδούς αυτών των παιδιών 
(γονείς ,παππούδες) να χαιρόμαστε που τα παιδιά μας είναι υγιή και μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα .
Υ.Γ. Αλήθεια ποιοι θέλουν περισσότερο <<εκπαίδευση >> τελικά οι συνοδοί ή τα παιδιά ;

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Κ.Φ.Α.
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ