Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Μαντζουράκης: Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια

Ο Γιάννης Μαντζουράκης στη συνέντευξη Τύπο με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Στούμπο


Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Μαντζουράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι όπου ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Δίκαια έφτασε στη νίκη. Είχαμε προβλήματα, κυρίως στη μεσαία γραμμή όπου χάσαμε πολλές μπάλες και από εκεί δημιουργήθηκαν και οι επιθέσεις του ΠΑΣ.
Στο β’ ημίχρονο όταν βελτιώσαμε το παιχνίδι μας, αν εξαιρέσουμε μια φάση με το Μανιά και ένα σουτ του Ίλιτς, ήρθε μια φάση με το κόρνερ και την κεφαλιά του Λίλα που μπήκε το γκολ. Όταν πιστέψαμε ότι μπορούμε κάτι καλύτερο δεχτήκαμε το γκολ από τον ΠΑΣ. Συγχαρητήρια και πάλι στον ΠΑΣ.

Σε ερώτηση να σχολιάσει την απόδοση του γκολκίπερ Κυριακίδη ανέφερε:  «Δουλεύει καλά, προπονείται καλά και αυτός είναι ο ρόλος του να παίζει καλά».


Σε άλλη ερώτηση για την πτώση της απόδοσης του Παναιτωλικού, ενώ στο προηγούμενο ματς με την Ξάνθη ισοφάρισε από 2-0 που έχασε ο Μαντζουράκης δήλωσε: «Δεν υπήρχε πολύς χρόνος όταν μπήκε το πρώτο γκολ του ΠΑΣ και επίσης έχουμε κάποια προβλήματα στη μεσαία γραμμή με ελλείψεις στη γραμμή των αμυντικών χαφ».