Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ετοιμάζεται ο Ναυτικός Όμιλος για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Καθημερινά τα πληρώματα του ΝΟΙ ετοιμάζονται στην Παμβώτιδα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα


Μπορεί να διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, όμως οι πύλες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων παραμένουν καθημερινά ανοιχτές και η προετοιμασία της αγωνιστικής του ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς πρωί – απόγευμα στα νερά της Παμβώτιδας, βοηθούντος και του καλού καιρού των τελευταίων ημερών!

Μία μόλις εβδομάδα απομένει για την έναρξη του φετινού 82ου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, η πρώτη φάση του οποίου θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή, 8 Μαΐου και η προετοιμασία του Ν.Ο.Ι. ενόψει των αγώνων βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Στόχος του σωματείου η πρωτιά για μία ακόμη χρονιά σε πανελλαδικό επίπεδο!
O Όμιλος θα στερηθεί φέτος την αγωνιστική παρουσία τριών κορυφαίων αθλητών του, λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική Ομάδα της Κωπηλασίας ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Ωστόσο, τα πληρώματα του Ν.Ο.Ι. για το Πανελλήνιο έχουν ήδη συμπληρωθεί και σ’ αυτά συμμετέχουν μία σειρά από σπουδαίους αθλητές του, με μεγάλες διακρίσεις σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Κύπελλα, διεθνείς ρεγκάτες και Βαλκανικούς αγώνες.
Οι προπονήσεις στη λίμνη θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη μετά το Πάσχα και την Πέμπτη το πρωί αποστολή του Ν.Ο.Ι., η οποία θα είναι και φέτος πολυμελής, θα αναχωρήσει για τον Σχινιά.
Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων