Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Τελευταίο ματς την Κυριακή για τον Μιχάλη Μανιά

Τελευταίο ματς της σαιζόν την Κυριακή για τον Μιχάλη Μανιά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ευχάριστα ήταν τα νέα χτες στον ΠΑΣ Γιάννινα από το μέτωπο των τραυματιών, καθώς μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και οι Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης. Ενώ από τη Δευτέρα είχαν μπει και οι Μανιάς, Σκόνδρας.
Έτσι ο Γιάννης Πετράκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το ματς με τον Πλατανιά που θα γίνει την Κυριακή στις 19:00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων. Από χτες που ξεκίνησαν οι προπονήσεις μετά το προχτεσινό ρεπό, στον ΠΑΣ όλοι προσπαθούν να ανεβάσουν στροφές και να παρουσιαστούν στο δύσκολο ματς που έρχεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να διεκδικήσουν τη νίκη. Μπορεί να χάθηκε η νίκη στο 93’ την περασμένη αγωνιστική στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό με την ισοφάριση 1-1 από τον Γιακουμάκη στο γκολ του Γιάκου στο 85’ αλλά ο ΠΑΣ έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Έτσι την Κυριακή με τη βοήθεια και των φιλάθλων του, είναι σε θέση να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, όσες δυσκολίες και αν υπάρξουν στο δρόμο του λόγω της αξιόλογης ομάδας που έχει ο Πλατανιάς, κάτι που απεικονίζεται και με τη βαθμολογική θέση που κατέχει. Ο Πετράκης θα παρατάξει πάλι με επιθετικό πρόσωπο την ομάδα σε ένα σύστημα 3-5-2 καθώς γυρίζει ο Μανιάς και θα είναι στην κορυφή με τον Ίλιτς. Για τον Μανιά όπως αναφέραμε και χτες, το ματς είναι με τον Πλατανιά είναι το τελευταίο της σαιζόν, αφού δεν θα παίξει εκτός έδρας με την Ξάνθη λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Παράλληλα λήγει στις 30 Ιουνίου και το συμβόλαιό του και είναι άγνωστο αν παραμείνει ή όχι στον ΠΑΣ. Αν φύγει, το ματς με τον Πλατανιά την Κυριακή θα είναι το αποχαιρετιστήριο. 

Με την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε, ότι όπως έχουν πει πολλές φορές από τη διοίκηση, όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την παραμονή των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους, με την παραμονή του Πετράκη και με το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, θα συζητηθούν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε θα έχει τελειώσει και το θέμα με την αδειοδότηση καθώς σύντομα η ΕΠΟ θα εκδώσει τις πρωτόδικες αποφάσεις. Επί του παρόντος η προσοχή είναι στραμμένη στο Κυριακάτικο ματς με την Κρητική ομάδα, για το οποίο η ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο για όλες τις θύρες 10 ευρώ. 

Είναι και το τελευταίο ματς της χρονιάς για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στην ιστορική έδρα του. Η αυλαία θα πέσει στην Ξάνθη κατά την τελευταία αγωνιστική. Από τον Πλατανιά, στη μικρή προϊστορία που υπάρχει, ο ΠΑΣ δεν έχει χάσει ποτέ, τόσο στα Γιάννινα όσο και στα Περιβόλια, στις 7 αναμετρήσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Στα 3 ματς που έγιναν στο στάδιο «Ζωσιμάδες» από το 2012 και μετά, καταγράφονται 2 νίκες του ΠΑΣ και 1 ισοπαλία.

ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ


Ο Κώστας Μενδρινός δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο πάλι θα λείπει από τον πάγκο ο Γιώργος Παράσχος λόγω της τιμωρίας του. Το πρόβλημα τραυματισμού του έμπειρου μεσοεπιθετικού θα τον αφήσει εκτός και με ΠΑΣ. Πέραν του Κώστα Μενδρινού το τεχνικό επιτελείο του Πλατανιά θα περιμένει να δει το τι άλλα προβλήματα θα έχει στο αγωνιστικό σκέλος. Προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες είχαν οι Ράμος και Αποστολόπουλος.Τιμωρημένος βέβαια θα είναι ο Οκγνιέν Γκνιάτιτς μετά την αποβολή του από το ματς με την Ξάνθη. Επίσης η ποινή του Παράσχου θα έχει ισχύ και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (σ.σ. έχει δεχθεί ποινή 15 ημερών).