Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Άκης Μάντζιος: Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του Λεβαδειακού Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Θα ήταν κρίμα αν δεν παίρναμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν ιδιαίτερα φορμαρισμένη και αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια με αλλαγή σχηματισμού.
Μια ομάδα που είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και κάνει κατά κόρον φάσεις. Καταφέραμε να διορθωθούμε στο αμυντικό κομμάτι, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια είχαμε δεχτεί 5 γκολ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο α’ ημίχρονο μας απείλησε με δύο σουτ έξω από την περιοχή και στο β’ ημίχρονο δεν είχε καμία φάση, πέρα από τη φάση του γκολ. Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού και βάσει των ευκαιριών, αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα, αυτή έπρεπε να είναι η δική μας. Σίγουρα όταν ισοφαρίζεις στο 93’ είναι και αυτό κάτι το θετικό, από το να χάσεις το παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και κοιτάζουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να πάει η ομάδα ότι καλύτερο μπορεί».

Απαντώντας σε ερωτήσεις τόνισε και τα εξής: «Στο β’ ημίχρονο είχαμε πρόβλημα και στα χαφ. Και με τον Μαχαμάντ που κουράστηκε γιατί είχε και παιχνίδια με την εθνική της χώρας του και είδα ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την κατοχή της μπάλας. Ήθελα να διασφαλίσω την αμυντική μας διάταξη, το γυρίσαμε και εμείς στο 3-5-2. Δώσαμε ζωντάνια με το Μίνγκα που βάλαμε στην πλευρά, αλλά παρόλα αυτά κόντρα στη ροή δεχτήκαμε ένα γκολ αν θέλετε από το πουθενά και θα ήταν άδικο αν φεύγαμε σήμερα με άδεια χέρια».


Για την παραμονή του τόνισε: «Υπάρχει η διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές. Αλλά δεν έγινε ακόμα καμία κουβέντα με τη διοίκηση. Θα συζητήσουμε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα για να δούμε τι θέλει η κάθε πλευρά για την επόμενη ημέρα».