Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Πρώτη νίκη με 3-1 στο Γαρδίκι και καλή εμφάνιση το Βελισσάριο

Καλή εμφάνιση και νίκη με 3-1 το Βελισσάριο μέσα στο Γαρδίκι επί της Δόξας


Σημαντική νίκη με σκορ 3-1 μέσα στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας επί της τοπικής Δόξας σημείωσε ο Α. Ο. Βελισσαρίου και ελπίζει στη συνέχεια να καλύψει τη διαφορά  των 3 βαθμών από τη ζώνη της ανόδου. Ο Α. Ο. Β. ήταν πολύ καλός, αλλά περισσότερος ουσιαστικός επιδιώκοντας το τρίποντο, το οποίο και πήρε. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
Έτσι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ματς της Τετάρτης στους «Ζωσιμάδες» με τους «Μαύρους Αετούς» Ελευθεροχωρίου Τρικάλων, οι οποίοι σήμερα συνέτριψαν στην έδρα με τους με σκορ 3-0 τον Αστέρα Πετριτής Κέρκυρας. Ο Πετριτής την Τετάρτη θα παίξει στο Γαρδίκι με τη Δόξα. Για το Βελισσάριο κάθε παιχνίδι θα είναι και ένας "τελικός" όπως είπε στις δηλώσεις του και ο προπονητής Ανέστης Ζώης.

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Δόξα Γαρδικίου - Α. Ο. Βελισσαρίου 1-3


Στο 12’ ο Μηνάς της Δόξας απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τζιάλλας και έκανε το 0-1. Στο 42’ η Δόξα ισοφάρισε 1-1. Σε τραβέρσα του Παππά βγήκε από την εστία και απέκρουσε ο Μάντζιος, η μπάλα έφτασε στον Λάμπρου Α. που με «καμάρα» την έστειλε στα δίχτυα του Βελισσαρίου. Στο 62’ σε ένα μακρινό σουτ του Γιαννόπουλου περίπου από το ύψος του κέντρου, ο 15χρονος γκολκίπερ των γηπεδούχων Ντόστας δεν έκανε καλό υπολογισμό της μπάλας που του ξέφυγε μέσα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα στο 65’ σφραγίστηκε η νίκη του Βελισσαρίου με καλό συρτό σουτ του Τσάνη που πριν από 3 λεπτά είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο.


Το Βελισσάριο ήταν καλύτερο από τη Δόξα, με εμφανή την ανωτερότητα περισσότερο στο β’ ημίχρονο και κέρδισε δίκαια.

Καλή η διαιτησία του Διώτη (Ευρυτανίας) και των βοηθών του Αντωνόπουλου, Τριανταφύλλου (Αιτωλοακαρνανίας).

ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ (Παναγιώτης Παππάς): Ντόστας, Λάμπρου Δ., Μπουρνάς (83’ Βάσιος), Παππάς, Μηνάς, Τσίρης, Ζήσης, Γεωργάκης, Λάμπρου Α., Τσούγγαρης Δ. (64’ Γκέκας).

Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ (Ανέστης Ζώης): Μάντζιος, Νάσιος (33’ λ. τρ. Πανίδης), Νικολάου Κ., Τσουλιάης, Π. Βαρτζιώτης, Κολιός, Παπαναγιώτου (62’ Τσάνης), Γιαννόπουλος, Τζιάλλας, Σταμούλης, Νικολάου Σπ.(69’ Β. Βαρτζιώτης).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(3η αγωνιστική)
Κυριακή 22 Μαΐου
Δόξα – Α. Ο. Βελισσαρίου 1-3
Μαύροι Αετοί – Αστέρας Πετριτής 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 3 αγώνες)
Μαύροι Αετοί 7
Αστέρας Πετριτής 6
----------------------------------------------
Α. Ο. Βελισσαρίου 3
Δόξα Γαρδικίου 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)
Τετάρτη 25 Μαίου
17:00 Α. Ο. Βελισσαρίου – Ελευθεροχώρι Τρικάλων

17:00 Δόξα Γαρδικίου – Αστέρας Πετριτής Κέρκυρας