Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Το "στρατηγείο" του ΠΑΣ για λίγες μέρες είναι στην Αθήνα

Το "στρατηγείο" του ΠΑΣ είναι τώρα για τα μεταγραφικά ζητήματα στην Αθήνα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Σύσκεψη κορυφής έγινε χτες στην Αθήνα για τα μεταγραφικά αλλά και για το σχεδιασμό της ομάδας, καθώς το «στρατηγείο» του ΠΑΣ γι’ αυτές τις μέρες μεταφέρθηκε στα γραφεία των επιχειρήσεων του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη.
Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος ενημέρωσε τον ηγέτη του «Άγιαξ» για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ υπήρξε και ανοιχτή γραμμή με το Ηράκλειο όπου κάνει τις διακοπές στα πάτρια εδάφη ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και για δική του ενημέρωση.

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα και κυρίως τα μεταγραφικά ώστε με το ξεκίνημα της προετοιμασίας κατά μεγάλο ποσοστό να έχει διαμορφωθεί το νέο ρόστερ.  Αυτές τις μέρες στην Αθήνα θα γίνουν επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα, βάσει της προεργασίας του σκάουτιγκ που έγινε όλη τη χρονιά για να κλείσουν συμφωνίες και να υπάρξουν ανακοινώσεις. Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας με τον Πετράκη και τους συνεργάτες του, το βάρος πέφτει στα μεταγραφικά για να γίνουν καλές και επιλεγμένες μεταγραφές. Όχι πολλές στον αριθμό, αλλά μεταγραφές ουσίας με φιλόδοξους παίκτες που μέσα από τον ΠΑΣ θα αναδειχτούν, όπως λένε από την ΠΑΕ.