Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Στην προεπιλογή για το EURO 2016 ο Λίλα και το ρεκόρ που θα κάνει

Ο Άντι Λίλα θα είναι ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα που θα παίξει σε αγώνες EURO


Ο Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Κάτσε του ΠΑΟΚ είναι στην προεπιλογή των παικτών που επέλεξε για τους αγώνες του EURO 2016 που θα γίνουν στη Γαλλία από 10 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου, ο προπονητής της Εθνικής Αλβανίας Τζιάνι Ντε Μπιάσι.
Είναι πολύ πιθανό, σχεδόν βέβαιο ότι ο Λίλα θα είναι και στην τελική επιλογή, καθώς σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης ήταν βασικός στην εθνική Αλβανίας. Έτσι θα είναι ο πρώτος που θα ανήκει στον ΠΑΣ και θα παίξει σε παιχνίδια μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης.AdTech Ad Ποτέ άλλοτε εν ενεργεία παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έπαιξε σε αγώνες EURO. Η πρώτη φορά θα είναι με τον Άντι Λίλα.

Αναλυτικά, η προεπιλογή:


Μπερίσα (Λάτσιο), Χότσα (Παρτιζάνι), Σέσι (Σκεντερμπέου), Αζέτι (Φροσινόνε), Αλίζι (Βασιλεία), Τζίμσιτι (Αταλάντα), Μαβράι (Κολωνία), Ραχμάνι (Σπλιτ), Κανά (Ναντ), Χισάι (Νάπολι), Αγκόλι (Καραμπάκ), Βέσελι (Λουγκάνο), Μεμουζάι (Πεσκάρα), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Λίλα (ΠΑΣ Γιάννινα), Μπάσα (Κόμο), Ρόσι (Ριέκα), Κούκελι (Ζυρίχη), Λενγιάνι (Ναντ), Σαλά (Λίμπερετς), Χάκα (Βασιλεία), Αμπράσι (Φράιμπουργκ), Μπάλα (Ριέκα), Τσικαλέσι (Μπασακσεχίρ), Σαντικού (Βαντούζ), Ράσιτσα (Φίτεσε), Γκάσι (Κολοράντο Ράπιντς).