Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Νοκ άουτ ο Περιστερίδης, παίζει στα ευρωπαϊκά ματς ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης (φωτο) θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια


Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για τον Κώστα Περιστερίδη που στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης έπαθε ρωγμώδες κάταγμα του μικρού δαχτύλου αριστερής άκρας χειρός.
Έτσι χάνει και τα δύο ευρωπαϊκή παιχνίδια στις 14 και 21 Ιουλίου, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες. Την θέση του θα πάρει ο Πασχαλάκης που ετοιμάζεται κι αυτός εντατικά, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες. Για την Πέμπτη ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό, ενώ Παρασκευή πρωί θα γίνει η αναχώρηση για το Καρπενήσι.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (2/6)

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα οι προπονήσεις της ομάδας μας στα Ιωάννινα. Την Παρασκευή παίχτες και προπονητικό επιτελείο αναχωρούν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


Το πρωί η ομάδα δούλεψε για άλλη μια φορά πάνω στη δύναμη, την ιδιοδεκτικότητα και την αερόβια ικανότητα ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιλάμβανε οικογενειακό δίτερμα στους "Ζωσιμάδες". Απών από την προπόνηση ήταν ο Κώστας Περιστερίδης, ο οποίος έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα του μικρού δαχτύλου αριστερής άκρας χειρός. Ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται στις 4 έως 6 εβδομάδες. Η ομάδα αύριο έχει ρεπό.