Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Φιλικό στην Κέρκυρα με βράβευση Μπρεντάνου και Αλεξάκη (φωτορεπορτάζ)

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ με τους τιμώμενους άσσους Μπρεντάνο και Αλεξάκη χτες στο στάδιο Κέρκυρας


Σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό που έγινε χτες το απόγευμα στην Κέρκυρα, οι βετεράνοι του ΠΑΣ κέρδισαν 6-1 τους βετεράνους της Κέρκυρας. Οι εισπράξεις του αγώνα δόθηκαν στο ίδρυμα «Μέλισσα».
Στο περιθώριο αυτού του αγώνα οι βετεράνοι του ΠΑΣ βράβευσαν τους Θανάση Μπρεντάνο και Διονύση Αλεξάκη. Υπήρξαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν τόσο στην Κέρκυρα όσο και στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Θανάσης Μπρεντάνος (αριστερά) παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον προπονητή των βετεράνων και παλιό συμπαίκτη του Βασίλη Παπαχρήστου


Οι βετεράνοι του ΠΑΣ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα βετεράνων της Κέρκυρας για το κάλεσμα και την άριστη φιλοξενία που μας παρειχανε και για την ιδιαίτερη τιμη που νιώσαμε στην βράβευση δυο σπουδαίων Κερκυραίων συμπαικτών μας ΜΠΡΕΤΑΝΟΥ και ΑΛΕΞΑΚΗ που δοξάσανε την Φανέλα της ομάδος μας».


Αριστερά ο Διονύσης Αλεξάκης που παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον διεθνή άσσο Νίκο Λιάκο υπό το βλέμμα του Θανάση Χαρίση


Όσον αφορά το παιχνίδι, προηγήθηκαν οι Κερκυραίοι με τον Σφακιανάκη, αλλά οι βετεράνοι του ΠΑΣ έκαναν την ανατροπή και πέτυχαν νίκη με μεγάλο σκορ. Για τον ΠΑΣ από δύο γκολ σημείωσαν Τσιατούρας, Κατερίνης και από ένα οι Τζιάλλας, Σιχλιμοίρης. Στο γήπεδο ήταν οι Θανάσης Μπρεντάνος και Διονύσης Αλεξάκης που έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Τους βετεράνους του «Άγιαξ» κοουτσάρισε ο Βασίλης Παπαχρήστου με βοηθό τον Θανάση Χαρίση. 
Η σύνθεση του ΠΑΣ: Μάστακας, Κώνστας, Κατερίνης, Ζώης, Οικονόμου, Μαρούλης, Γιάτσος, Κοντοδήμας, Τσιατούρας, Λιάκος, Σιχλιμοίρης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Φιλιάς, Παπαρούνας, Νέος, Τζιάλλας, Τσιάβος, Γκολφινόπουλος. 

Στο μέσο ο Διονύσης Αλεξάκης με τους Νίκο Λιάκο (αριστερά), Θανάση Χαρίση (δεξιά)












Αριστερά ο μεγάλος άσσος Θανάσης Μπρεντάνος με τον πρόεδρο των βετεράνων του ΠΑΣ Θανάση Χαρίση










Οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ στα αποδυτήρια του ΔΑΚ Κέρκυρας