Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Επειγόντως για δύο επιθετικούς ψάχνει ο ΠΑΣ

Μετά τον Μανιά αποχωρεί όπως όλα δείχνουν και ο Ίλιτς

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Επειγόντως για την απόκτηση δύο επιθετικών κινείται ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς χτες ο Μιχάλης Μανιάς υπέγραψε για δύο χρόνια στη Βέστερλο του Βελγίου, ενώ ο Μπράνα Ίλιτς έκοψε τις γέφυρες επικοινωνίας με τα Γιάννινα και ψάχνει για τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του.
Ο ΠΑΣ έχει τώρα στο ρόστερ του ως καθαρόαιμο επιθετικό μόνο τον Φερφελή που είχε λίγες συμμετοχές στο πρωτάθλημα που πέρασε, ούτε μπορεί να στηριχτεί μόνο σ’ αυτόν η ομάδα. Τα κενά των Μανιά και Ίλιτς είναι σημαντικά, καθώς ήταν πρωτοκλασάτοι παίκτες και ένα δυνατό επιθετικό δίδυμο. Έτσι ο ΠΑΣ θα πρέπει να βρει δύο ισάξιους παίκτες, για να χτίσει από την αρχή την επιθετική του γραμμή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες που εξετάζονται από Αργεντινή είναι επιθετικοί και μεσοεπιθετικοί και ίσως από εκεί να αποκτηθεί ένας επιθετικός. Όσον αφορά κάποια ονόματα που δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο περί ενδιαφέροντος για τον Αντώνη Πετρόπουλο και τον Παντελή Καπετάνο της Ξάνθης δεν επιβεβαιώθηκαν. Η επίθεση, αν τελικά αποχωρήσει οριστικά και ο Ίλιτς (το λέμε αυτό γιατί στα μεταγραφικά μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξουν τα δεδομένα), θα είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Γιάννη Πετράκη γιατί του αλλάζει η πρώτη γραμμή του πυρός.