Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Στον ΠΑΣ παλεύουν για Δώνη, Ζάιρο, ενώ διαψεύδουν για τερματοφύλακα

Μέχρι τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση Ζάιρο (φωτο) και αν αποκτηθεί από τον ΠΑΣ


Μπορεί σήμερα όλοι να πάγωσαν από την μεταγραφή του Σταύρου Τσουκαλά στον Αστέρα Τρίπολης με την ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσής του από τον υπόλοιπο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά η ζωή συνεχίζεται στον ΠΑΣ. Και ασφαλώς πάνω από πρόσωπα είναι η ομάδα.
Στον ΠΑΣ δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια αλλά αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν μεταγραφές.

Ο ΠΑΣ φουλάρει για την απόκτηση του 22χρονου μέσου Χρήστου Δώνη που από τον  Ιανουάριο ήταν δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Ελβετική ομάδα Λουγκάνο.  Ίσως να είναι από τις πρώτες μεταγραφές που θα ανακοινωθούν. Αν τελικά έρθει στα Γιάννινα ο Χρήστος Δώνης θα είναι στα χνάρια του πατέρα του Γιώργου Δώνη που αγωνίστηκε δανεικός στον ΠΑΣ από Δεκέμβριο 1990 μέχρι Ιούνιο 1991 στην Α' Εθνική.

Επίσης μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα έρθει στον ΠΑΣ από τον ΠΑΟΚ δανεικός ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ζάιρο. Ο ΠΑΣ έδειξε ενδιαφέρον και αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα να έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, πιθανόν θετικά για τον «Άγιαξ της Ηπείρου».


Παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις κυρίως επιθετικών. Επειδή γράφεται κατά κόρον ότι ο ΠΑΣ πάει και για τερματοφύλακα, αυτό δεν ισχύει καθώς σε ένα περίπου μήνα θα γυρίσει ο Περιστερίδης και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα δοθεί η ευκαιρία στον Πασχαλάκη να καθίσει κάτω από τα δοκάρια και στο νεαρό Κολιοφούκα να καθίσει στον πάγκο. Δεν έχει καμία έννοια λένε στον ΠΑΣ να χαλάσουν οι ισορροπίες και να στερηθεί ο Πασχαλάκης ή ο Κολιοφούκας από μια τέτοια ευκαιρία.