Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Σύμφωνα με panionianea.gr η ΟΥΕΦΑ άναψε κόκκινο στον Πανιώνιο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα panionianea.gr η ΟΥΕΦΑ άναψε κόκκινο στον Πανιώνιο για να παίξει στην Ευρώπη


Σύμφωνα με την έγκριτη ιστοσελίδα panionianea.gr η ΟΥΕΦΑ απέκλεισε τον Πανιώνιο από το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι ακόμα επίσημη ανακοίνωση αλλά οι πληροφορίες προέρχονται από πηγές της ιστοσελίδας. Κάποια στιγμή πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.


Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας panionianea.gr γράφει τα εξής

Αρνητική ήταν τελικά η απόφαση της UEFA για την φετινή ευρωπαϊκή συμμετοχή του Πανιωνίου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δεν άναψε τελικά το "πράσινο" φως στους κυανέρυθρους, παρά το γεγονός πως οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν πολύ καλή παρουσία κατά την ακρόαση τους την Πέμπτη (16/06) στη Γαλλία.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr,  μπορεί η πολυπόθητη ευρωπαϊκή άδεια να μην ήρθε, όμως οι κυανέρυθροι κατάφεραν να πείσουν την UEFA για την κατάργηση της αρχικής απόφασης για τριετή επιτήρηση στην ΠΑΕ.


Κάτι που σημαίνει πως ο Πανιώνιος με το που ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετόχων από τον Ερασιτέχνη στην τωρινή ΠΑΕ θα μπορεί να βγει κανονικά στην Ευρώπη από του χρόνου.

Επίσης, η ομάδα μπορεί από φέτος να πραγματοποιήσει κανονικότατα μεταγραφές, χωρίς κανέναν περιορισμό, πράγμα που συμβαίνει μετά από πέντε χρόνια! ΚΛΙΚ ΕΔΩ