Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Πρωτιές για τις ομάδες του Ν.Ο.Ι. στα Βίκος Street Relays

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στους αγώνες Βίκος Street Relays


Παρών σε έναν ακόμη αγώνα της σειράς Βίκος Street Relays με 30 περίπου αθλητές ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, οι ομάδες σκυταλοδρομίας του οποίου ξεχώρισαν και φέτος, κατακτώντας πρωτιές και μετάλλια! Εξάλλου, οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. έχουν αποδείξει με τις κατά καιρούς συμμετοχές τους σε δρομικούς αγώνες ότι και στη στεριά τα καταφέρνουν εξίσου καλά με το νερό, έστω κι αν δεν τραβούν κουπί!

Το Σάββατο ο Όμιλος πήρε την πρωτιά σε δύο αγωνίσματα και συγκεκριμένα στη μικτή σκυταλοδρομία 4χ2500 μ. με τους Αφροδίτη Σιόλου, Άγγελο Μπερή, Άρη και Γιώργο Γραμμενιάτη και στις Γυναίκες με τις Λένα Διαμάντη, Άρτεμη Ντούσκου, Χαρά Κωστούλα και Αμαλία Τσιάβου. Στους Άνδρες οι Στέφανος Ντούσκος, Αποστόλης Ντότης, Ανδριανός Οικονόμου και Βαγγέλης Ντακούμης πήραν τη δεύτερη θέση πίσω από την ομάδα του ΑΓΣΙ.
Στα Βίκος Street Relays έτρεξαν επίσης από πλευράς της τεχνικής ομάδας του Ν.Ο.Ι. οι Θανάσης Μπουκουβάλας, Λευτέρης Τζίμας και Αγγελική Γκρέμου, ενώ υποστηρικτές – «πρεσβευτές» του αγώνα ήταν οι δύο Ολυμπιονίκες του Ομίλου Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων