Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Η Κέρκυρα 1-0 μια ομάδα του ΠΑΣ που είχε το μυαλό της στην Άλκμααρ

Οι παίκτες του ΠΑΣ χαιρετούν τους φιλάθλους


Σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» μια ομάδα του ΠΑΣ έχασε 1-0 από την Κέρκυρα.
Ο Γιάννης Πετράκης προφύλαξε αλλά και ξεκούρασε τους παίκτες που είναι βασικοί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενόψει του μεγάλου ματς με την Άλκμααρ που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 4 Αυγούστου στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Αγωνίστηκαν παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής όπως και πολλοί από την ομάδα νέων Κ-20. Με τον ΠΑΣ αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο ο Μιχάλης Μπουκουβάλας που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και θα αποτελέσει την 5η μεταγραφή, αφού θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.


Οι παίκτες της Κέρκυρας λίγο πριν από τη σέντρα


Το γκολ της νίκης για τους Φαίακες σημείωσε στο 38’ με κεφαλιά ο Ντουαλά μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Επστάϊν. Επίσης οι φιλοξενούμενοι στο 35’ είχαν σουτ στο δοκάρι με τον Νίκιτς. Άλλη μια καλή ευκαιρία για γκολ είχαν στο 6’ όταν σουτ του Γεωργακόπουλου απέκρουσε με το σώμα πάνω στη γραμμή ο Γαρουφαλιάς.

Η Κέρκυρα που αγωνίσθηκε με όλους τους βασικούς ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές και κέρδισε δίκαια. Απέναντι σε έναν ΠΑΣ που είχε το μυαλό του στο ερχόμενο ματς με την Άλκμααρ και είχε πολλές ελλείψεις.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μήτσιου (Ηπείρου ) με βοηθούς τους Τάτση, Καραλή (Ηπείρου).

Οι παίκτες των δύο ομάδων και οι διαιτητές


ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης (75΄Κολιοφούκας), Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Μασούρας (46’ Κοζορώνης), Γαρουφαλιάς (75’ Ψαρράς Ηλίας), Δώνης, Ζιώγας (46’ Ντόλοβατς), Ψαρράς Ιάσων (46’ Μπουκουβάλας), Κούτρης (52’ Κόκκας), Κόντε (65’ Γιάκος), Μαμπουλού (70’ Φερφελής).



ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης (46’ Αραμπατζής), Ντιμιτρόφσκι (46’ Βενέτης), Γεωργίου (46’ Σπίνουλας), Κρητικός (46’ Κόντος), Ντουαλά (46’ Ζορμπάς), Επστάϊν (46’ Χιντζίδης), Γκόμες (46’ Σιόντης), Ντιόγο (46’ Ζαραδούκας), Γρομητσάρης (46’ Αντιλέχου), Γεωργακόπουλος (46 Ροσάριο), Νίκιτς (46’ Αρνανέλης). 

Στις εξέδρες οι Πασχαλάκης, Καρανίκας με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη











Αριστερά ο υπεύθυνος ασφαλείας Φόντας Βρόσγος με τον ιστορικό φροντιστή των ομάδων νέων Μιχάλη Ντούσκο