Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ένα γρήγορο γκολ στο Σκίεν θα είναι "ξαφνικός θάνατος" για τους Νορβηγούς

Εντατικά ετοιμάζεται ο ΠΑΣ (φωτο από την προπόνηση της Κυριακής με τον Λίλα κάτοχο της μπάλας) για να χτυπήσει τους Νορβηγούς και μέσα στο σπίτι τους


Μπορεί η νίκη με 3-0 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» να δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στον «Άγιαξ της Ηπείρου» αλλά κανείς δεν επαναπαύεται σ’ αυτό.
Οι Ηπειρώτες θα πάνε στη Σκανδιναβία να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για ένα καλό αποτέλεσμα. Μάλιστα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουν εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις από τη γηπεδούχο ομάδα που είναι 2η στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Μπορεί στα Γιάννινα η Οντ να έπεσε στην παγίδα του Πετράκη που της έδωσε χώρο για να την τραβήξει μπροστά για να τη χτυπήσει στη συνέχεια με αντεπιθέσεις (σ’ αυτό διευκόλυνε τους Γιαννιώτες και το 4-3-3 των Νορβηγών), αλλά στο Σκίεν τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Οι αγωνιστικές αντιδράσεις των γηπεδούχων θα είναι μεγάλες, αφού πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Μάλιστα από τα Γιάννινα ο προπονητής της Οντ Νταγκ Φάγκερμο έβαλε τις φωνές στους παίκτες του για την εμφάνιση που έκαναν στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Όμως ο ΠΑΣ θα πάει πάλι διαβασμένος στο Σκίεν για να εξουδετερώσει όλα τα εμπόδια που θα βρει μπροστά του. Γι’ αυτό ο Πετράκης και οι παίκτες με το υπόλοιπο τεχνικό τημ στρώθηκαν για τα καλά στη δουλειά, έκλεισαν τα αυτιά στους πανηγυρισμούς που υπάρχουν στην πόλη, αφοσιωμένοι καθαρά στο ματς της Πέμπτης. Έχοντας βέβαια ο «Άγιαξ» και το μεγάλο αβαντάζ της νίκης με 3-0 στα Γιάννινα, κάνοντας εκεί την καλύτερη δυνατή διαχείριση του παιχνιδιού. Όπως στα Γιάννινα έτσι και στο Σκίεν θα αναζητήσει ένα γρήγορο γκολ, που αν έρθει νωρίς θα είναι ο «ξαφνικός θάνατος» για τους Νορβηγούς. 

Αυτές τις μέρες ο Πετράκης θα πει περισσότερα στους παίκτες του για το πώς θα αντιμετωπίσουν την Οντ, ώστε όλα να πάνε καλά για τον ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν αυτή την ευκαιρία της πρόκρισης, που θα έχει ιστορική σημασία, τη στιγμή μάλιστα που έχουν και το προβάδισμα του 3-0 με τη νίκη στα Γιάννινα.

Μετά από την Πέμπτη θα ασχοληθούν με την Άλκμααρ που είναι ο επόμενος αντίπαλος για την 3η φάση του Γιουρόπα. Η Άλκμααρ συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια στις 4 κορυφαίες ομάδες της Ολλανδίας με Άγιαξ, Φέγενορντ, Αϊντχόβεν και λογικά να είναι το φαβορί, αλλά και ο Ηπειρώτης «Άγιαξ» θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του. Αλλά γι’ αυτό θα ειπωθούν περισσότερα μετά την Πέμπτη.