Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Τι περιμένει ο Πετράκης από το φιλικό με την Κέρκυρα

Ο Γιάννης Πετράκης ήρεμος στον πάγκο του ΠΑΣ στο AFAS stadion της Άλκμααρ. Δίπλα του ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος


Ένας δεύτερος κύκλος φιλικών αγώνων ξεκινά για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αύριο (Κυριακή 31/7) στις 18.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υποδεχτεί την Κέρκυρα. Είναι το δεύτερο φιλικό για τον ΠΑΣ στη θερινή περίοδο, καθώς είχε προηγηθεί και το διεθνές φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, μόλις επέστρεψε η αποστολή από το Καρπενήσι.


Ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης με την Άλκμααρ στην Αθήνα ο Γιάννης Πετράκης στο φιλικό με τους Φαίακες θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες για να τους διατηρήσει σε αγωνιστική εγρήγορση και ειδικά τους Κόντε και Μαμπουλού που είναι παίκτες που δεν ακολούθησαν όλη την προετοιμασία, ενώ δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Άλλο ένα στιγμιότυπο όπου Τζημόπουλος και Λίλα στήνουν μπλόκο σε παίκτη των γηπεδούχων


Μη ξεχνάμε ότι στις 20 Αυγούστου ξεκινά και το πρωτάθλημα της νέας σεζόν όπου ο ΠΑΣ θα παίξει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.


Η Κέρκυρα κέρδισε 1-0 στη Λάρισα την τοπική ομάδα. Όσο για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει στις 18.30 αλλά με νεώτερη ανακοίνωση η ΠΑΕ διευκρίνισε ότι θα ξεκινήσει στις 18.00.