Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Το θέμα της έδρας για τη ρεβάνς με Άλκμααρ παραμένει ανοιχτό

Το γήπεδο Περιστερίου εξακολουθεί να είναι το επικρατέστερο για το ματς με την Άλκμααρ, χωρίς να έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση


Πολλά ακούγονται και γράφονται για το θέμα του γηπέδου που θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας με την Άλκμααρ. Αν θα είναι στο Περιστέρι (που είναι και το πιθανότερο), το Αγρίνιο ή η Λεωφόρος.
Πρέπει να τονιστεί ότι ακόμα δεν ορίσθηκε η έδρα και το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και οι συνεργάτες του. Μέχρι τη Δευτέρα θα έχει παρθεί η οριστική απόφαση και θα γνωστοποιηθεί στην ΟΥΕΦΑ η έδρα του ΠΑΣ για να γίνει ο έλεγχος και να εκτυπωθούν τα εισιτήρια. Τις μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει το Περιστέρι και μετά η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, καθώς την ίδια μέρα ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Σουηδία με την ΑΙΚ Στοκχόλμης. Λίγη υπομονή χρειάζεται για να ξέρουμε οριστικά την έδρα του αγώνα ρεβάνς για να σταματήσει αυτό το κακόγουστο σήριαλ όπου ο καθένας προτείνει και ένα γήπεδο! Ή τέλος πάντων η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να ενημερώσει επίσημα τον κόσμο για να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.