Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Θα δει και θα κρίνει ο Πετράκης αν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα Πέδρο και Μαμπουλού

Ο Πέδρο Κόντε πανηγυρίζει την επιτυχία τέρματος στην Ισπανία


Με την απόκτηση των Πέδρο και Μαμπουλού μεγάλωσε και το ρόστερ του ΠΑΣ ενώ καλύφθηκαν και οι δύο θέσεις των επιθετικών. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έκδοση των δελτίων τους.
Βέβαια είναι δύσκολο σε λίγες μέρες οι παίκτες αυτοί να βρεθούν στα επίπεδα προετοιμασίας και έχουν οι υπόλοιποι παίκτες και να μπουν στο πνεύμα της ομάδας. Ανάλογα με το τι θα δείξουν στις υπόλοιπες προπονήσεις θα αποφασίσει ο Πετράκης αν μπορεί να τους υπολογίζει στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης στα Γιάννινα έστω και σαν εναλλακτικές λύσεις.

Επικρατέστεροι να ξεκινήσουν σαν επιθετικό δίδυμο είναι οι Φερφελής, Γιάκος. Αλλά, όπως προαναφέραμε, θα εξαρτηθεί τι θα δείξουν οι Μαμπουλού και Πέδρο. Χθες ξένη ιστοσελίδα ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο αμυντικό Κάρλος Σίλβα που ανήκει στην ομάδα Αμαράντε, Γ’ κατηγορίας στην Πορτογαλία, αλλά από την ΠΑΕ λένε ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. 

Στα αγωνιστικά χθες οι παίκτες είχαν ρεπό για ξεκούραση, αφού προηγήθηκε η βασική προετοιμασία στο Καρπενήσι και το φιλικό στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ. Σήμερα στις 19.00 θα γίνει προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν μέσω διαδικτύου τον αγώνα Μάριεχαμν – Οντ Γκρέναλντ.