Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Επιστροφή στα Γιάννινα με τις βαλίτσες έτοιμες για Ολλανδία

Στιγμιότυπο από προπόνηση στο γήπεδο της Οντ με τον φακό του super-fm.gr Τώρα ο "Άγιαξ" ετοιμάζεται για νέο ταξίδι στην Ολλανδία


Στα Γιάννινα επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες η αποστολή του ΠΑΣ και πλέον θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με την Άλκμααρ που θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιουλίου και ώρα 21.45 στην Ολλανδία. 


Ο Γιάννης Πετράκης θα έχει μια επιπλέον μέρα περισσότερο για προετοιμασία στα Γιάννινα, καθώς δεν υπάρχουν οι δυσκολίες μετακίνησης που υπήρχαν στη Νορβηγία και η αποστολή για Ολλανδία θα αναχωρήσει Τετάρτη για Ολλανδία με πτήση τσάρτερ. Θα υπάρξει μια μέρα ξεκούρασης και στη συνέχεια θα ενταθεί η προετοιμασία για το πρώτο ματς με την Άλκμααρ. 

Μια ομάδα που είναι σε ανώτερα επίπεδα από τον ΠΑΣ και με μεγάλη εμπειρία ευρωπαϊκών αγώνων (έφτασε μέχρι τον τελικό του ΟΥΕΦΑ και τα τελευταία χρόνια πάντα είναι στους ομίλους και στα πλέι οφ) αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απόλυτο. Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του κόουτς.