Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ο Πετράκης ανοίγει τα χαρτιά του στο ματς με ΑΠΟΕΛ (μετάδοση NOVA1)

Στιγμιότυπο από την προπόνηση των πέντε τερματοφυλάκων στο Καρπενήσι

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει για τον ΠΑΣ το σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ που θα γίνει στις 20.00 στο στάδιο του Εθνικού Άχνας και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι NOVA 1.
Ο Γιάννης Πετράκης έχει στην Κύπρο όλους τους παίκτες που είχε στην προετοιμασία του Καρπενησίου και το ματς αυτό θα είναι πρόβα τζενεράλε για το πρώτο ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό θα φανεί αρχικά με το σχήμα που θα έχει στο ξεκίνημα του αγώνα, που θα δείξει εν μέρει το πώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.


Χθες στο Καρπενήσι έγινε πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η ομάδα αναχώρησε με το λεωφορείο της ΠΑΕ για Αθήνα και το απόγευμα έγινε το ταξίδι αεροπορικώς για Κύπρο. Με την αποστολή ενσωματώθηκε ο Άντι Λίλα που δεν ήταν στο Καρπενήσι, γιατί έκανε μίνι διακοπές καθώς ήταν με την εθνική Αλβανίας στο Euro. Την ομάδα συνόδευσε και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης για να είναι κοντά στους παίκτες και να νιώθουν όλοι σαν οικογένεια.

 Άλλο φιλικό μέχρι στις 14 Ιουλίου δεν προβλέπεται να γίνει. Η ομάδα θα επιστρέψει από την Κύπρο στα Γιάννινα αύριο (Τετάρτη) το απόγευμα και πλέον όλα θα κινούνται σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς.