Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Με τη βραδινή πτήση στην Αθήνα ο "Άγιαξ της Ηπείρου" για το έπος της πρόκρισης

Το βράδυ ταξιδεύει για την Αθήνα ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σήμερα με την βραδινή πτήση θα αναχωρήσει για Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ, καθώς κρίθηκε ότι είναι προτιμότερο να γίνει η σημερινή προπόνηση στα Γιάννινα παρά το γήπεδο του Περιστερίου.
Το απόγευμα θα γίνει κανονικά προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Στη συνέχεια στο κυλικείο η ομάδα θα δειπνήσει και με τη βραδινή πτήση θα αναχωρήσει για Αθήνα. Εκτός αποστολής θα είναι ο τραυματίας Νικολιάς, ίσως και ο Κολιοφούκας καθώς είναι εντάξει ο Περιστερίδης που θα είναι ο αναπληρωματικός του Πασχαλάκη.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν το βράδυ για την πρωτεύουσα είναι: Πασχαλάκης, Περιστερίδης, Καρανίκας, Ναδάλες, Σκόνδρας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Ακόστα, Γιάκος, Φερφελής, Δώνης, Κόντε, Μαμπουλού. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος. 

Χτες στο δίτερμα ο Γιάννης Πετράκης δοκίμασε πολλούς παίκτες με την  βασική ενδεκάδα, δείγμα ότι ίσως κάνει μία με δύο αλλαγές για το αυριανό παιχνίδι σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο Άλκμααρ. Και τούτο γιατί θα πρέπει να δώσει λίγο πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα αλλά να έχει και παίκτες που θα τρέχουν για να κλείνουν χώρους, αφού όπως τόνισε ο κόουτς στη συνέντευξη Τύπου πρέπει ο ΠΑΣ να μη δεχτεί γκολ και να κάνει ανατροπή της ήττας με 1-0 που υπέστη στην Ολλανδία.