Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Σύσκεψη για τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ με Γεωργουλόπουλο

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος κάνει σπουδαία δουλειά με τον συντονισμό των τμημάτων υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εκτός από ΠΑΕ έντονη δραστηριότητα υπάρχει και στα τμήματα υποδομής, καθώς είναι σε εξέλιξη η προετοιμασία των ομάδων νέων Κ-20 και Κ-17, ενώ στις 22 Αυγούστου υπολογίζεται να ξεκινήσει προπονήσεις και η ομάδα Κ-15.
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπό παρακολούθηση από την ΠΑΕ για να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια οι Ηλίας-Ιάσων Ψαρράς, Ναπολέων Ψαρράς, Ζιώγας, που έκαναν καλές εμφανίσεις στα φιλικά και στην προετοιμασία που έγινε στο Καρπενήσι, όπως καλές εντυπώσεις άφησαν και οι Μαυροπάνος, Μασούρας, Κολιοφούκας που είναι ήδη επαγγελματίες και ενσωματώνονται σταδιακά στο ρόστερ. Στον τομέα των υποδομών με επικεφαλής τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο γίνεται καλή δουλειά σε συνεργασία όλων των ομάδων νέων αλλά και των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΠΑΣ που έχει παιδιά από μικρές ηλικίες.



Προχτές βράδυ στο ΠΕΑΚΙ υπήρξε μια συνάντηση εργασίας του Γιώργου Γεωργουλόπουλου με τους προπονητές των ομάδων νέων Κ20 και Κ17 Αγγέλη και Μπαδήμα αντίστοιχα, με τον γενικό αρχηγό Γιάννη Δεβελέγκα και τον διευθυντή αγωνιστικού του ερασιτέχνη ΠΑΣ Δημητρίου Στούκα. Παρόμοιες συναντήσεις γίνονται συχνά στον ΠΑΣ για να υπάρχει ένας καλύτερος συντονισμός λειτουργίας όλων των τμημάτων. Εκεί ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επενδύει το μέλλον του, θέλοντας να αξιοποιήσει ταλέντα της ευρύτερης περιοχής, ποντάροντας πολύ σε νέους και φιλόδοξους παίκτες που με την κατάλληλη δουλειά και τη βοήθεια των έμπειρων παικτών μπορούν να ενταχτούν σταδιακά στη μεγάλη ομάδα.