Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ικανοποίηση Πετράκη για τους νέους παίκτες της ομάδας

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας συνεχίζει να έχει μια σταθερά καλή πορεία στα φιλικά του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λάρισα, ο Γιάννης Πετράκης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, ειδικά στο β’ ημίχρονο για την απόδοση της ομάδας αλλά και ατομικά για τους παίκτες.
Όσο για την έλλειψη φρεσκάδας που παρατηρήθηκε στο α’ ημίχρονο και την επισήμανε στις δηλώσεις ο Πετράκης, μπορεί να την δικαιολογήσει κανείς από την υπερπροσπάθεια που έγινε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και είναι λογικό κάποια στιγμή να βγει η κόπωση σε παίκτες.


Ικανοποιημένος έμεινε και από τους παίκτες που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος Ιγκόρ Βιδάλ έκανε καλή εμφάνιση στο ματς με τη Λάρισα πετυχαίνοντας και ένα καλό σε εκτέλεση τέρμα. Ο νεαρός άσσος έδειξε ότι είναι ταλαντούχος παίκτης και στο πρόσωπό του βρήκαν στα Γιάννινα τον αντικαταστάτη του Τσάβεζ.


Κόντρα στη Λάρισα πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν και οι άλλες μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο 17χρονος Ένες Ντόλοβατς έπαιξε με μυαλό και κινήσεις στο γήπεδο έμπειρου παίκτη. Σταθερά καλή απόδοση έχει σε όλα τα φιλικά, όπως και προχθές ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον ΠΑΣ. Δραστήριος ήταν και ο Χρήστος Δώνης καίτοι έχασε προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα λόγω τραυματισμού, ενώ καταπληκτικό γκολ σημείωσε και ο Μαμπουλού.