Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Μέσα στη μπόρα ο ΠΑΣ έκανε προπόνηση και δίτερμα!

Προληπτικά λόγω των κακών συνθηκών δεν προπονήθηκε ο Χρήστος Δώνης


Σε συνθήκες που θύμιζαν ούτε καν φθινόπωρο αλλά χειμώνα έγινε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ, καθώς συνέπεσε με τη μπόρα που ξέσπασε στα Γιάννινα. Όμως παρά τη δυνατή βροχή η προπόνηση έγινε κανονικά, σε βαρύ αγωνιστικό χώρο στο ΠΕΑΚΙ, αλλά κανονικά.
Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Δώνης, Μαμπουλού. Δεν προπονήθηκε και ο Φερφελής. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ και οι τρεις δεν έκαναν προπόνηση περισσότερο προληπτικά.

Αντίθετα γύρισε από την άδεια ο Λίλα που είχε κέφια στην προπόνηση και στο δίτερμα σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ.

Κανονικά προπονήθηκαν και οι Κούτρης, Κοζορώνης που είχαν ενοχλήσεις και γι’ αυτό δεν αγωνίσθηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια.

Στην προπόνηση ήταν και ο Ιγκόρ Βιδάλ που και σε βαρύ αγωνιστικό χώρο έδειξε πάλι την αξία του. Μάλιστα πέτυχε και ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ.

Ο Χάρι Παναγιώτου αποχώρησε από τα Γιάννινα, αφού δεν ήταν ο παίκτης που ήθελε ο ΠΑΣ, καθώς ψάχνει για έναν γρήγορο επιθετικό.


Η ΠΑΕ έχει έτοιμη την ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Βιδάλ που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο να την αναρτήσει στην ιστοσελίδα της, αλλά απομένει ένα διαδικαστικό ζήτημα για να κλείσει οριστικά αυτή η μεταγραφή.