Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Νόε Ακόστα: Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας

Ο Νόε Ακόστα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ


Εκ μέρος των παικτών του ΠΑΣ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Άλκμααρ ο Νόε Ακόστα τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για το οποίο προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

-Τι θα σημάνει για τους παίκτες και τον ίδιο με ενδεχόμενη πρόκριση επί της Άλκμααρ: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση αυτό το παιχνίδι, είναι ίσως το πιο σημαντικό στην ιστορία του ΠΑΣ και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό».

-Μετά τις καλές εμφανίσεις που έκανε αν θεωρεί τον εαυτό του κλειδί στην ομάδα για το παιχνίδι αυτό: «Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες έκαναν καλή εμφάνιση και όχι μόνο εγώ. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να δίνουμε όλοι το 200% των δυνατοτήτων μας».

-Ποιες είναι οι σκέψεις του για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσεκτικοί στα ελεύθερα κτυπήματα των αντιπάλων. Παράλληλα όταν εμάς μας δοθούν ευκαιρίες για γκολ, που σε 3-4 φορές σε κάθε παιχνίδι δίνονται τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να σκοράρουμε, να βάλουμε γκολ».

-Για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Όλοι οι παίκτες χρειάζονται τη συμπαράσταση του κόσμου».

-Αν πίστευε ότι θα έφτανε ο ΠΑΣ τόσο ψηλά και αν αφομοίωσε το νέο ρόλο του στην ομάδα μετά τις αποχωρήσεις παικτών που έγιναν: «Δεν με παραξένεψε που έφτασε ο ΠΑΣ εδώ. Δεν έχω κανένα καινούργιο ρόλο πριν και τώρα για μένα είναι το ίδιο στην ομάδα. Κάνω τη δουλειά μου και δεν έχω κανένα καινούργιο ρόλο».