Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Καλή εμφάνιση και νίκη 3-0 του ΠΑΣ επί των Τρικάλων

Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Τρίκαλα στο εθνικό στάδιο "Ζωσιμάδες"

Μετά από καλή εμφάνιση ο ΠΑΣ κέρδισε δίκαια 3-0 τον Α. Ο. Τρίκαλα στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες το άλλο Σαββατοκύριακο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ο Ζάιρο έστω και σε φιλικό παιχνίδι έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΣ πετυχαίνοντας και ένα καταπληκτικό γκολ, με το οποίο σφραγίσθηκε το αποτέλεσμα.



ΤΑ ΓΚΟΛ

5’: Το 1-0 για τον ΠΑΣ. Ο Ακόστα έκανε τη σέντρα από αριστερά, δεν μπόρεσε να αποκρούει ο Σαρακατσάνος και ο Κόντε από κοντά με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

36’: Το 2-0 για τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Η φάση ξεκίνησε από κίνηση που έκανε από το χώρο του κέντρου ο Κόντε, έφτασε μέχρι τα καρέ των Τρικάλων, στον κατάλληλο χρόνο έδωσε τη μπάλα στον Ναδάλες που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πέρασε και τον Σιδεράκη που έκανε έξοδο.

58’: Το 3-0 για τον ΠΑΣ με τον Ζάιρο, όταν σε μπαλιά του Ακόστα βρέθηκε από δεξιά στον κενό χώρο και με σουτ στη γωνία πέτυχε το τρίτο γκολ.

ΔΟΚΑΡΙ

31’: Φοβερό σουτ του Λεάντρο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

12’: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Μπουκουβάλας έφυγε από δεξιά, έκοψε τη μπάλα στον Δώνη που ήγαν σε θέση βολής, αλλά το σουτ με το αριστερό που έκανε αυτός πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σιδεράκη.

23’: Ο Δώνης άνοιξε την άμυνα των Τρικάλων και εκεί που ετοιμάζονταν να πλασάρει του έκλεψε τη μπάλα ο Τζάκσον, σαν να του πήρε τη μπουκιά από το στόμα.

25’: Κόρνερ από δεξιά Ακόστα, κεφαλιά του Μπέριου πάνω από τα δοκάρια.

29’: Καλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν ο Κουσκουνάς εκμεταλλεύτηκε λάθος του Γιάκου, μπήκε κατά μέτωπο στα καρέ του ΠΑΣ και πιο μπροστά απ’ όλους αλλά πλάσαρε άσχημα πάνω στον Πασχαλάκη που βγήκε έξυπνα και κάλυψε το πεδίο δράσης.

51’: Διπλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα, όταν σουτ του Δουκάκη από κοντά απέκρουσε σε κόρνερ ο Περιστερίδης. Με την εκτέλεση του κόρνερ, ο Μουμίν έστρωσε τη μπάλα με τα κεφάλι στον Μπαϊκαρά που με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

63’: Μπαλιά τρύπα του Βιδάλ στον Ζάιρο, το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ.

86’: Φάουλ Σερζίνιο απέκρουσε ο Περιστερίδης, κοντινή κεφαλιά του Χασομέρη άουτ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους Τίκα (Θεσπρωτίας), Λιόντο (Ηπείρου).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης (46’ Περιστερίδης), Μπέριος (67’ Μαυροπάνος), Σκόνδρας, Κοζορώνης (46’ Κούτρης), Γιάκος, Ναδάλες, Μπουκουβάλας (81’ Ιάσων Ψαρράς), Δώνης (60’ Βιδάλ), Ακόστα (81’ Φερφελής), Μαμπουλού (73’ Ντόλοβατς), Κόντε (46’ Ζάιρο).


Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Σιδεράκης, Νικολακάκης (46’ Δουκάκης), Τζάκσον (43’ Γκόλιας), Βέρτζος (46’ Ριζογιάννης), Λεάντρο (46’ Λαμπάκης), Σαρακατσάνος (87’ Νιάρος), Μουμίν (79’ Ντράσιτς), Μίγκας (46’ Γιαννιτσάνης), Κουσκουνάς (46’ Χασομέρης), Στεφάνοβιτς (46’ Σερτζίνιο), Μπαϊκαρά.