Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Πέδρο Κόντε: Όλοι οι συμπαίκτες μου θα μπορούσαν να πάρουν το βραβείο

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Πέδρο Κόντε. Στο μέσον ο Ισπανός επιθετικός με τον Βασίλη Τσουκανέλη και την διερμηνέα Εβελίνα Ασπιώτη


Έγινε σε χώρο του καταστήματος αθλητικών ειδών «Hall of Brand» του κ. Νίκου Σιόντη η βράβευση του Πέδρο Κόντε που με τα 2 γκολ και την καλή εμφάνιση στο ματς με τον Ατρόμητο ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα.
Το βραβείο «Hall of Brand MVP» επέδωσε ο διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Βασίλης Τσουκανέλης.

Ο Πέδρο Κόντε ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη όπως και τους συμπαίκτες του λέγοντας και τα εξής: «Με την καλή εμφάνιση που έκανε η ομάδα μας θα μπορούσε να πάρει το βραβείο και ο οποιοσδήποτε άλλος συμπαίκτης μου. Προσωπικά προσπαθώ με τη δουλειά να γίνομαι καθημερινά και καλύτερος».

Για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ανέφερε: «Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό, είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά έχω την εντύπωση ότι στη Σούπερ Λίγκα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όχι μόνο αυτό με τον Παναθηναϊκό».

Από τη δική του πλευρά ο Βασίλης Τσουκανέλης συνεχάρη τον Κόντε και υπογράμμισε ότι η συνεταιριστική τράπεζα Ηπείρου είναι πάντα κοντά στον ΠΑΣ και συνέβαλε στο να βγει στην Ευρώπη.