Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ικανοποιημένος ο Πετράκης από την ετοιμότητα του ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης θεωρεί ότι ο ΠΑΣ είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος


Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιάννης Πετράκης από το τελευταίο τεστ με τα Τρίκαλα, δείχνοντας ότι ο ΠΑΣ είναι έτοιμος για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.


Για το παιχνίδι σημείωσε: «Κατ’ αρχήν θέλω να πω ότι ήταν ένα σπουδαίο φιλικό για εμάς. Μάθαμε ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο, κάτι που σημαίνει ότι ήταν το τελευταίο φιλικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εμφάνιση που έκανε η ομάδα και για το πώς αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Παίζαμε με μία ομάδα Β’ Εθνικής, που έχει πολύ ποιότητα και κατά διαστήματα έμεινα πολύ ευχαριστημένος από αυτά που βγάλαμε στο γήπεδο. Σίγουρα είχαμε και στιγμές που πρέπει να επισημάνουμε και να τις διορθώσουμε μέσα στο γήπεδο, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, γιατί ο αντίπαλος έκανε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά η συνολική αποτίμηση, με βάση την εικόνα και το αποτέλεσμα, ήταν πολύ καλή και θα μπορούσαμε ένα είχαμε δημιουργήσει και άλλες ευκαιρίες για γκολ».

Για τους πειραματισμούς που έκανε στον αγώνα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί παρ’ ότι αλλάξαμε πρόσωπα και θέσεις είδα την ανταπόκριση των παικτών μου, χωρίς να χάνουμε την λειτουργία μας και το «μέταλλό» που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα και οι παίκτες μου θα πάρουν δύο μέρες ρεπό για να ξεκουραστούν και να δώσουν το 100% στον πρώτο αγώνα».


Για την έλευση του Ζάιρο και το εναλλακτικό πλάνο μετά το 3-5-2: «Στο μυαλό μου δεν υπάρχει μόνο ένα πλάνο. Κάθε φορά θα επιλέγουμε το αντίστοιχο πλάνο ανάλογα με τον σχεδιασμό και τις συνθήκες του αγώνα που έχουμε και αυτό δεν εξαρτάται από τον ερχομό του Ζάιρο».