Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Χωρίς Λίλα και Μιχαήλ ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο

Ολοκληρώνει ο ΠΑΣ την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με Ατρόμητο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Δεν προπονήθηκε ούτε χθες ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ και δεν θα αγωνισθεί στο Κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο στα Γιάννινα. Εδώ και μέρες υποφέρει από τενοντίτιδα στον προσαγωγό, πρόβλημα που δεν εξέλειψε εντελώς με συνέπεια να μη είναι ακόμα έτοιμος.
Ο Πετράκης ετοιμάζει τον Απόστολο Σκόνδρα στη θέση του Μιχαήλ στην άμυνα μαζί με Μπέριο, Τζημόπουλο, στη γνωστή διάταξη του 3-5-2. Αντίθετα ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς ξεκίνησε κανονικά από χθες προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν προπονήθηκε επίσης ο Αλέξανδρος Νικολιάς γιατί έχει άδεια και παράλληλα δεν είναι ακόμα έτοιμος ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα για να καλύψει το έδαφος που έχασε λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε στο γόνατο. Σήμερα μπαίνει στο πρόγραμμα και ο Λίλα, αλλά για τις δύο προσεχείς αγωνιστικές δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας από συμπλήρωση 7 κίτρινων καρτών στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής σεζόν με την Ξάνθη. Έτσι ο Λίλα και ο Μιχαήλ θα είναι οι δύο απόντες στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν.

Δεν είναι μόνο αυτά τα προβλήματα αλλά και η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή με συνεχόμενες βροχοπτώσεις, πρόβλημα που δεν επιτρέπει στην ομάδα να κάνει όπως θα ήθελε ο προπονητής τις προπονήσεις. Τρεις μέρες τώρα ο ΠΑΣ κάνει προπόνηση πότε στο γυμναστήριο και πότε σε μικρά γήπεδα με πλαστικό τάπητα, γιατί τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ έχουν λασπόνερα. Προχθές το απόγευμα πήγε να ανοίξει ο καιρός, αλλά χάλασε πάλι.  Χθες μέχρι το μεσημέρι έβρεχε συνεχώς με συνέπεια η πρωινή προπόνηση να γίνει εκ νέου στα γήπεδα του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου.

Και σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση για τις 11 το πρωί. Το που θα γίνει η προπόνηση θα εξαρτηθεί από το πώς θα είναι ο καιρός. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο.

Το Σάββατο θα γίνει η παρουσία της νέας φανέλας και των νέων παικτών που ήρθαν φέτος στην ομάδα, όπως είναι οι Δώνης, Μαμπουλού, Κόντε, Βιδάλ, Ζάιρο, Μπουκουβάλας, Ντόλοβατς.


Ο ΠΑΣ θέλει ένα καλό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν, με νίκη επί του Ατρόμητου για να φύγει το άγχος και να υπάρχει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια. Όπως τόνισαν στις δηλώσεις που έκαναν σε εκδήλωση εταιρίας χορηγού της ομάδας οι Καρανίκας και Τζημόπουλος, ο ΠΑΣ προετοιμάσθηκε κατάλληλα όλο το καλοκαίρι και είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα, έχοντας αυτοπεποίθηση αλλά και καλή ψυχολογία από την καλή παρουσία που είχε στο Γιουρόπα Λιγκ.