Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο ματς κυπέλλου

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το ματς της Τετάρτης με Ξάνθη


Γενική είσοδος 10 ευρώ θα υπάρχει στο ματς κυπέλλου με την Ξάνθη ενώ θα ισχύσουν και τα εισιτήρια διαρκείας ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη. Θα ισχύσει γενική είσοδος 10€ ενώ θα ισχύουν και τα εισιτήρια διαρκείας.
Το Τμήμα Διαχείρισης θα λειτουργεί σήμερα έως τις 17:00 και αύριο (Τρίτη 25.10) από τις 10:00 έως τις 17:00. Την Τετάρτη 26.10 τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Επίσης οι φίλοι μας μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω της www.viva.gr
Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.